skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

NDDO Institute for Prevention and Early Diagnostics B.V.

Op deze pagina kunt u het faillissementsverslag van NDDO Institute for Prevention and Early Diagnostics B.V. terugvinden. Bij vonnis van de rechtbank Amsterdam van 1 mei 2013 is het faillissement uitgesproken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NDDO INSTITUTE FOR PREVENTION AND EARLY DIAGNOSTICS B.V., statutair gevestigd en (voorheen) kantoorhoudende te (1079 LK) Amsterdam aan de Amsteldijk 194, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34225412, met benoeming van mr. W.F. Korthals Altes tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. T. Steffens als curator.

Datum uitspraak 01-05-2013
Faillissementsnummer F.13/13/321
Rechtbank Amsterdam
Rechter-Commissaris mr. W.F. Korthals Altes
Curator mr. T. Steffens

Verslagen

Wat is een faillissement

Wanneer een schuldenaar niet meer in staat is aan zijn financiële verplichtingen te voldoen, of (bewust) is opgehouden met het betalen van zijn schulden, dan kan door de schuldeisers via een advocaat een faillissement worden aangevraagd.

Een faillissement is met andere woorden het (financieel) onvermogen of onvermogend zijn, de insolventie of het insolvent zijn. Faillissement wordt soms ook wel deconfiture genoemd.