skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@actlegal-fort.com

Fort Advocaten internationaal

Fort Advocaten bedient zowel nationale als internationale cliënten. Wij adviseren zowel internationale ondernemingen die actief zijn op de Nederlandse markt, als bedrijven die hun activiteiten naar Nederland willen uitbreiden.

De afgelopen jaren zien wij bij onze cliënten een toenemende internationalisering en een daarmee samenhangende vraag naar grensoverschrijdend juridisch advies. FORT speelt op deze ontwikkeling in door haar deelname in de Europese alliantie act legal. Via act legal bieden wij onze cliënten ook kwalitatief juridisch advies buiten Nederland.

FORT is onderdeel van act legal, een alliantie van zelfstandige, middelgrote advocatenkantoren die opereren in de top van de markt. act legal is op dit moment actief in tien Europese landen.

act legal bestaat, naast Fort Advocaten in Amsterdam, uit AC Tischendorf (Duitsland), Botezatu Estrade Partners (Roemenië), BSWW Legal & Tax (Polen), DA Lawyers (Spanje), MPH (Slowakije), ŘANDA HAVEL LEGAL (Tsjechië), Vivien & Associés (Frankrijk en België), WMWP (Oostenrijk) en Bán Karika (Hongarije).

De alliantie biedt internationale ondernemingen, die actief zijn op de Europese markt, hoog kwalitatief advies, zowel regionaal als grensoverschrijdend. Daarnaast vormt act legal voor internationale cliënten – met name voor Amerikaanse en Aziatische bedrijven – een efficiënte one-stop shop voor excellente juridische ondersteuning in Europa.

act legal vertegenwoordigt een team van ruim 425 advocaten met meer dan 20 jaar internationale ervaring, actief in rechtsgebieden zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht. De professionals binnen de verschillende kantoren werken intensief samen.

act legal staat voor hoge kwaliteit, redelijke tarieven, een persoonlijke aanpak, lef en een sterke betrokkenheid van de partners en vormt daarmee een aantrekkelijk alternatief voor de grote internationale advocatenkantoren.

Voor meer informatie over act legal zie actlegal.com.

Amsterdam | Bratislava | Brussel | Boedapest | Boekarest | Frankfurt | MadridParijs | Praag | Wenen | Warschau

Abacus Worldwide

Fort Advocaten is ook aangesloten bij Abacus Worldwide, een internationaal netwerk van onafhankelijke accountants en advocaten gericht op kennisuitwisseling, het inzetten van lokale expertise en het delen van best practices.

Door dit lidmaatschap heeft FORT langdurige relaties opgebouwd met andere kantoren binnen het Abacus netwerk, waardoor wij in staat zijn om onze cliënten ook buiten Europa van dienst te zijn.