Ga naar hoofdinhoud

Brigitte Vanatova in Brno

Amsterdam, 6 oktober – Brigitte is op 5 oktober 2016 teruggekomen van haar handelsmissie in Brno, Tsjechië, waar ze een juridisch seminar heeft gegeven.

Brigitte Vanatova is op uitnodiging van de Nederlands-Tsjechische KVK en de Tsjechische ambassade samen met een aantal geselecteerde bedrijven naar Tsjechië afgereisd. De delegatie verbleef van 2 tot en met 5 oktober in de industriestad Brno. Brno is met bijna een half miljoen inwoners de tweede stad van Tsjechië.

In Brno bezocht Brigitte de door het ministerie van Buitenlandse Zaken van Tsjechië georganiseerde ingenieursbeurs. Ook werden er diverse Tsjechische bedrijven bezocht. Hier gaf ze door middel van een seminar – formeel geopend door de minister van buitenlandse zaken – en verschillende praktijkvoorbeelden, uitleg en toelichting over juridische obstakels voor Tsjechische bedrijven in Nederland.

Ook aanwezig was de Nederlandse ambassade. De handelsbetrekkingen tussen beiden landen waren onderwerp van gesprek.


Over Brigitte Vanatova

Brigitte Vanatova is advocaat vastgoedrecht bij Fort Advocaten (FORT). Brigitte is gespecialiseerd in koop, levering, verjaring contracten en aansprakelijkheid. Ze werkt nauw samen met de Tsjechische ambassade in Den Haag en houdt zich bezig met het internationale handelsrecht.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Brigitte Vanatova
Advocaat vastgoedrecht
E: vanatova@fortadvocaten.nl
T: 020 664 51 11