Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Fort Advocaten versterkt vastgoedsectie met komst partner Mirre Vermeer

 

 

 

 

 

Per 1 februari 2020 heeft Mirre Vermeer zich aangesloten als partner bij de vastgoedsectie van FORT. Mirre is als advocaat gespecialiseerd in het vastgoedrecht in brede zin. Zij treedt vooral op als eerste aanspreekpunt voor partijen met grote commerciële vastgoed portefeuilles. Mirre denkt graag mee met haar cliënten om de best mogelijke oplossingen te bereiken en kan snel schakelen tussen juridische en commerciële belangen.

Mirre heeft ruime ervaring met vastgoedtransacties, juridische procedures maar vooral ook het oplossen of voorkomen van geschillen.

Mirre is in 2010 afgestudeerd in zowel het fiscale als het civiele recht en heeft in 2015 de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goed cum laude afgerond. De ervaring en het enthousiasme van Mirre sluiten goed aan bij de vastgoedpraktijk van FORT. Wij zijn erg blij dat Mirre ons team versterkt en kijken uit naar een goede samenwerking.

Mirre Vermeer is bereikbaar via mirre.vermeer@actlegal-fort.com of via tel. 020-664 5111.