skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@actlegal-fort.com

Over FORT

Fort Advocaten (“FORT”) is een advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht met een leidende positie in de retail, vastgoed en hotels & leisure branche.

Onze ruim 30 experts adviseren over huurgerelateerde zaken, vastgoedtransacties en fusies en overnames. Maar ook bij zakelijke geschillen, arbeidsrechtelijke vraagstukken, franchisegerelateerde kwesties, faillissementen en herstructureringen.

Vastgoedrecht

Voor wie we werken

Wij werken voor (internationale) corporate ondernemingen, middelgrote bedrijven, overheden en investeerders en treden daarnaast op als curator voor de Rechtbank van Amsterdam. Dit doen we met daadkracht, vechtlust en deskundigheid.

Onze cliënten

Vacature advocatenkantoor Amsterdam

Onze aanpak

De gespecialiseerde advocaten binnen onze rechtspraktijken werken nauw samen in multidisciplinaire teams. Door onze kennis te bundelen behalen wij het beste resultaat.
Met 100% aandacht voor uw zaak.

Onze expertises

map-europe-Romania

FORT is onderdeel van act legal, een groeiende alliantie van zelfstandige, midmarket advocatenkantoren in tien Europese landen. act legal biedt, met ca. 425 advocaten, hoog kwalitatief advies tegen concurrerende tarieven.
FORT maakt tevens onderdeel uit van het wereldwijde netwerk Abacus.

Lees meer

Legal500_1

Rankings in de Legal500

Legal500 publiceert jaarlijks een wereldwijd overzicht van advocatenkantoren en een ranking per land en rechtsgebied. FORT is gerankt in de Legal500 als Leading Firm in de industriecategorie ‘Retail’ (2018, 2019, 2020), in de categorie ‘Dispute Resolution: Commercial Litigation’ (2018, 2019) en in de categorie ‘Real Estate’ (2020).

Legal500 over FORT

Bescheidenheid siert, maar natuurlijk doet FORT haar best om een bijdrage te leveren aan een beter Amsterdam en een betere wereld. Dat begint bij onze bedrijfscultuur.

Lees meer

Wachtkamer

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van Fort Advocaten N.V. wordt gevormd door partners Terry Steffens en Katinka Verdurmen en ondersteund door kantoordirecteur Carolien Bonsma.