skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@actlegal-fort.com

Stage lopen bij Fort Advocaten

Student-stagiair(e) bij Fort Advocaten

Stage lopen is bij uitstek de manier om kennis te maken met ons kantoor en de advocatuur. Bij ons werk je vanaf dag één mee aan lopende zaken en help je bij het voorbereiden van processtukken, verricht je literatuur- en jurisprudentieonderzoek, schrijf je juridische adviezen en ga je mee naar zittingen.

FORT biedt universitaire studenten de mogelijkheid twee maanden mee te werken binnen onze verschillende secties. Bekijk de ervaringen van jouw voorgangers en reageer!

Advocaat-stagiair(e) bij Fort Advocaten

Fort Advocaten biedt advocaat-stagiaires een breed en leerzaam opleidingsprogramma. Hierbij word je begeleid door een ervaren advocaat, zodat je voldoende kennis en ervaring opdoet. Dit geeft je een sterke basis binnen het specialisme van je keuze. Wij belonen creativiteit, inzet en een originele bijdrage aan onze kantoorcultuur met veel zelfstandigheid en ruimte om je functie en rol zelf in te vullen.

Wil jij bij een ambitieus kantoor aan de slag en werken aan je toekomst? Bekijk dan onze vacatures. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!