skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@actlegal-fort.com

Student-stage bij Fort Advocaten

Zit jij in je derde of vierde jaar van je WO rechtenstudie en wil je ervaring opdoen in de advocatuur?
Heb je altijd al willen weten hoe het is om mee te draaien op een middelgroot advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht? Kies dan voor een student-stage bij FORT!

Twee maanden volledig meedraaien

De student-stage bij FORT duurt twee maanden, waarin je volwaardig deel uitmaakt van ons kantoor. Als student-stagiair word je direct betrokken bij dossiers en maak je kennis met alle rechtsgebieden binnen FORT. Je woont zittingen bij, schrijft adviezen, assisteert bij het voorbereiden van processtukken en verricht je literatuur- en jurisprudentieonderzoek.

Bootcamp in het Vondelpark

Naast hard werken is er bij FORT ook tijd voor ontspanning. We lunchen gezamenlijk met alle collega’s, lopen daarna een rondje in het Vondelpark en aan het einde van de week sluiten we passend af met een vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar of tuin aan het Vondelpark. Daarnaast ben je op dinsdag van harte welkom bij de wekelijkse bootcamp!

De procedure

Graag ontvangen we een sollicitatiebrief met cv, cijferlijsten en stageverslagen via onderstaande button. Als wij een match zien tussen jou en FORT nodigen we je uit voor een gesprek op ons kantoor. Als dit gesprek aan beide kanten bevalt maken we de papieren in orde en ben je officieel voor twee maanden onze FORT collega!

Vergoeding

De vergoeding voor de studentstage bedraagt €500,- bruto per maand. De stageperiode gaat in op de eerste doordeweekse kalenderdag van de maand en eindigt op de laatste werkdag van de maand. Heb je vragen? Neem dan contact op met de advocaten en tevens stagebegeleiders Asmara Kalter en Rein Pleiter.

De ervaring van Sterre

Sterre Noothout

"Wat ik persoonlijk als erg prettig heb ervaren, is dat ik voor mijn gevoel echt de ruimte kreeg om te leren. Zo verricht je opdrachten die ook daadwerkelijk bijdragen aan de behandeling van de zaak"