skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

Vacature advocaat-stagiair Insolventierecht & Herstructurering (fulltime)

Fort Advocaten (Fort) is een middelgroot advocatenkantoor aan het Vondelpark in Amsterdam. Fort heeft een gespecialiseerde praktijk die zich kan meten met de grote kantoren op de Zuidas, maar dan in de omgeving van een middelgroot kantoor. Fort treedt op voor zowel grote gerenommeerde partijen als voor kleinere MKB-ers en biedt daardoor gevarieerd werk voor beginnende advocaten. Die variatie zorgt ervoor dat je als beginnende advocaat al snel verantwoordelijk kan zijn voor een dossier, maar biedt ook de kans om in een groot team aan spraakmakende zaken te werken.

Fort heeft op het gebied van insolventie en herstructurering een bloeiende advies-/ en procespraktijk en een curatorenpraktijk, waardoor de advocaten alle kanten van het vakgebied leren te beheersen.

We zoeken samen naar doeltreffende oplossingen en staan voor resultaat. Fort maakt onderdeel uit van ACT Legal, een groeiende alliantie van middelgrote advocatenkantoren in Europese landen, waarmee intensief wordt samengewerkt. Ook de internationale kanten van de praktijk staan daarmee centraal.

Wie wij zoeken

De sectie Insolventierecht en Herstructurering zoekt een advocaat-stagiaire die onze insolventierechtpraktijk komt versterken. De sectie bestaat uit een goed en gedreven team van gespecialiseerde mensen die scherp juridisch analyseren en adviseren maar tegelijkertijd pragmatisch genoeg zijn voor een echte oplossing.

Wij zoeken iemand die analytisch sterk is, gedreven, cijfermatig inzicht heeft en zelfstandig kan werken maar ook een teamplayer is. Om je staande te houden tegenover de vele bij een faillissement betrokken partijen, zul je ook over goede sociale vaardigheden dienen te beschikken. Goede kennis van de Engelse taal is ook vereist.

Wat biedt Fort?

Allereerst: een veelzijdige, spannende en uitdagende baan op een topkantoor aan het Vondelpark in Amsterdam.

Fort is een ideaal kantoor voor startende advocaten. Wij besteden veel aandacht aan onze ontwikkeling en kennis van onze advocaten. FORT biedt jou als advocaat-stagiair(e) een sterke basis met een boeiend en breed opleidings- en coachingsprogramma, waarin zowel je beroepsinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling aan bod komt. Je volgt naast de beroepsopleiding van de Orde van Advocaten regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis.

Je draait vanaf het begin volledig mee met onze sectie, waarbij je direct bij verschillende zaken betrokken wordt en met onze andere secties gaat samenwerken. Hierbij geven wij je de ruimte om je rol zelf in te vullen.

Interesse?

Ben je nog niet zo lang geleden afgestudeerd, toe aan een volgende stap en wil je een goede begeleiding, snel zelfstandig zaken doen en contact met cliënten onderhouden? Dan is Fort Advocaten op zoek naar jou.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Derk van Geel op telefoonnummer 020-6645 111.

Meteen solliciteren?

Solliciteer door jouw sollicitatiebrief met een goede motivatie, CV, cijferlijsten, stagebeoordeling(en) en/of interne beoordelingen te sturen naar solliciteren@fortadvocaten.nl ter attentie van Derk van Geel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.