skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@fortadvocaten.nl

Vacature advocaat-medewerker ondernemingsrecht voor de overnamepraktijk

Fort Advocaten is een middelgroot (ca. 30 advocaten, van wie 8 partners) advocatenkantoor in Amsterdam. Onze advocaten procederen en adviseren op het gebied van vastgoedrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, bestuursrecht en arbeidsrecht. Onze secties hebben elk een eigen aandachtsgebied, maar werken ook veelvuldig samen.

Kwaliteit staat bij FORT hoog in het vaandel, net als resultaatgerichtheid en een no-nonsense aanpak. De lijnen zijn kort, de sfeer is open en informeel en gericht op teamwork voor een zo goed mogelijk resultaat voor onze nationale en internationale cliënten.

Wie zoeken wij?

Ter versterking van onze sectie Ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker voor de overnamepraktijk. Wij werken voor ondernemingen en instellingen in binnen- én buitenland. Adviseren en procederen doen wij binnen het gehele spectrum van het ondernemingsrecht met een sterke nadruk op het begeleiden van overnames, (her)financieringen en (her)structureringen. Daarbij combineren wij de kennis en expertise van ‘de grote kantoren’ met de korte lijnen en werksfeer van een middelgroot kantoor. Ons team bestaat uit enthousiaste advocaten die net als onze cliënten ondernemend zijn en uitdagingen niet uit de weg gaan.

De kandidaat die wij zoeken heeft:

  • minimaal 4 jaar ervaring als advocaat ondernemingsrecht bij voorkeur in de transactiepraktijk;
  • een innovatieve en scherpe juridische geest;
  • flair, spreekt de taal van de ondernemer en heeft uitstekende advieskwaliteiten;
  • ervaring met acquisitie;
  • de ambitie om door te groeien; en
  • een specialisatieopleiding (Grotius) gevolgd, dan wel interesse deze te zijner tijd te volgen.

Wat biedt FORT?

Je werkt zelfstandig, draait volledig mee in deals en bouwt aan je eigen praktijk. Je adviseert, procedeert en acquireert. Binnen kantoor werk je op regelmatige basis samen met andere secties. FORT ondersteunt jouw intellectuele ontwikkeling als advocaat. We stimuleren commerciële groei en helpen je jouw adviserende kwaliteit als professional te vormen.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Je komt te werken in een open en informele werksfeer, binnen een jong team in ons pand aan het Vondelpark in Amsterdam.

Interesse in deze functie?

Wil je meer weten over deze vacature of over ons kantoor? Neem dan contact op met Terry Steffens (partner) of Carolien Bonsma (kantoor directeur) via +31 (0)20 664 51 111.

Direct solliciteren?

Solliciteer door jouw sollicitatiebrief met een goede motivatie en cv te mailen naar Carolien Bonsma via solliciteren@fortadvocaten.nl. Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.