skip to Main Content
act legal covers all major European business centres
AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw
Meet us at actlegal.com

Vacature advocaat-stagiair of (beginnend) advocaat-medewerker omgevingsrecht

Vacature advocaat-stagiair of (beginnend) advocaat-medewerker omgevingsrecht

 

Wij zijn op zoek naar een advocaat-stagiair of (beginnend) advocaat-medewerker omgevingsrecht.

Binnen de sectie omgevingsrecht adviseer en procedeer je veelal op het gebied van ruimtelijke ordening, handhaving en overheidsaansprakelijkheid. Dat kan zijn een advies over bestemmingsplannen en begeleiding van vergunningstrajecten, maar ook advies over contracteren met de overheid. Vaak werk je samen met onze vastgoedrecht advocaten voor opdrachtgevers als projectontwikkelaars, ondernemers, gemeenten en beleggers.

Over ons

act Fort Advocaten (“act FORT”), gevestigd in Amsterdam is gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht en heeft een leidende positie in de sectoren retail, vastgoed, hotels & leisure.

Bij act FORT werken in totaal 60 mensen in verschillende disciplines.

Meer informatie over werken bij act FORT vind je op deze pagina en hier lees je alles over onze praktijken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een talentvolle, ambitieuze en initiatiefrijke advocaat-stagiair of (beginnend) medewerker op het vakgebied van omgevingsrecht. Je hebt een prettige, enthousiaste persoonlijkheid. Je bent gedreven, commercieel en slagvaardig. Ook deel je graag kennis, sta je open voor feedback en voel je je thuis in een open en informele werksfeer binnen een jong team.

Wat bieden wij?

Je draait vanaf het begin volledig mee in het team. Je wordt direct bij zaken betrokken en je gaat met onze andere teams samenwerken. Daarnaast bieden wij een sterke basis met een boeiend en breed opleidingsprogramma. Ook stimuleren we jouw commerciële groei en de opbouw van je eigen praktijk. Bij act FORT is er alle ruimte om je eigen ‘stip aan de horizon’ te zetten.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Naast een marktconforme beloning, prima voorzieningen en een prachtige locatie, bieden we fijne collega’s die hard werken, een hecht team vormen en daarnaast graag leuke dingen met elkaar doen.

Wekt dit je belangstelling en past het aanbod bij jouw ambities?

Wil je meer informatie over act FORT en deze uitdagende vacature, neem dan contact op met de partner omgevingsrecht Sascha Stavenuiter, telefoonnummer 020 – 664 51 11.

Meteen solliciteren?

Stuur ons je motivatie waarom jij denkt dat deze functie en act FORT bij jou passen. Stuur je brief of e-mail voorzien van c.v., cijferlijst(en) en stagebeoordeling(en) naar HR-manager Mary Blaauw (mary.blaauw@actlegal-fort.com).

De sollicitatieprocedure

Er zijn twee rondes sollicitatiegesprekken met HR, partners en collega’s. Vervolgens vindt er een  assessment plaats, een referentiecheck en social media controle waarna, bij wederzijdse belangstelling, het aanbodgesprek volgt.

HR manager Mary BlaauwMary Blaauw
HR Manager act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111
+31 (0)6 41 32 73 41

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.