Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Vacature advocaat-stagiair vastgoedrecht

Vacature advocaat-stagiair vastgoedrecht

 

Ben jij de advocaat-stagiair die er alles aan wil doen om de klant te helpen? Dat is waar we bij act Fort Advocaten (‘act FORT’) voor staan, of je nu advocaat-stagiair bent, advocaat-medewerker, secretaresse, of partner. act FORT helpt haar klanten om betere beslissingen te nemen bij belangrijke strategische vraagstukken. We zijn dan ook op zoek naar een echte persoonlijkheid, die zich thuis voelt binnen de daadkrachtige, pragmatische en tikkeltje eigenzinnige act FORT cultuur.

Bij act FORT zijn we gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht, en de rechtsgebieden die  daarmee samenhangen. Wij hebben een stevige positie in onder meer de vastgoed-, Retail- en hotels & Leisure branche.

Binnen de vastgoedsectie werken meer dan vijftien advocaten die adviseren en procederen over alle voorkomende aspecten van het vastgoedrecht. Zij werken intensief samen met onder meer de bestuursrechtelijke en ondernemingsrechtelijke collega’s.

act FORT maakt maakt deel uit van act legal, één van de toonaangevende Europese advocatenkantoren, aanwezig in 11 landen. Met de andere act legal kantoren werken wij intensief samen.

Juist door onze specialisaties en de alliantie hebben wij veel kennis en ervaring in huis waar jij als advocaat-stagiair je voordeel mee kunt doen: wij leiden je op en begeleiden je zodat jouw talenten zullen floreren. Je persoonlijkheid heb je, wij doen de rest.

Wie zoeken wij?

Binnen de sectie vastgoedrecht bij FORT is plaats voor een talentvolle, ambitieuze en initiatiefrijke advocaat-stagiair met goede mondelinge en schriftelijke eigenschappen. Je bent gedreven, direct en slagvaardig. Ook deel je graag kennis, sta je open voor feedback en voel je je thuis in een open en informele werksfeer, binnen een jong team. Daarnaast:

  • Beschik je over een scherp analytisch vermogen;
  • Ben je een goede teamplayer, maar ook in staat zelfstandig te werken;
  • Ben je communicatief vaardig;
  • Denk je out-of-the-box;
  • Heb je een innovatieve, scherpe juridische geest.

Wat bieden wij?

Je draait vanaf het begin volledig mee in ons team, waarbij je de ruimte krijgt om je rol zelf in te vullen. Je wordt direct bij verschillende zaken betrokken en werkt samen met onze andere secties.

Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling en kennis van onze advocaten. act FORT biedt jou als advocaat-stagiair een sterke basis met een boeiend en breed opleidingsprogramma. De partner van het team is je patroon en van hem kun je heel veel leren. Naast de interne opleiding krijg je een coaching traject met een externe coach, dus zowel je beroepsinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling komen aan bod.

Ons kantoor ligt op een toplocatie aan het Vondelpark in Amsterdam. Je collega’s zijn veelal jonge advocaten die ook naast het werk geregeld met elkaar afspreken.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, biedt act FORT allerlei extra’s waaraan je kunt deelnemen, zoals de wekelijkse bootcamp, jaarlijkse skireis, kantoorborrels, sectie- en kantooruitjes.

Wekt dit je belangstelling en past het aanbod bij jouw ambities?

Stuur een e-mail voorzien van je motivatie, cv, cijferlijst(en) en stagebeoordeling(en) naar HR-manager Maurits Schellekens via solliciteren@actlegal-fort.com.

Of wil je eerst meer informatie over act FORT en deze uitdagende vacature tijdens een kop koffie bij ons op kantoor, neem dan contact op met Maurits Schellekens, telefoonnummer 020-6645 111.

Maurits Schellekens
Head of People & Culture, act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.