skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@actlegal-fort.com

Vacature advocaat-medewerker vastgoedrecht

Vanaf 8 jaar ervaring

Fort Advocaten (“FORT”) is een advocatenkantoor in Amsterdam, gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht met een leidende positie in de sectoren retail, vastgoed en hotels & leisure.

Vastgoedrecht is één van de pijlers van FORT. Vijf vastgoedteams vormen samen de vastgoedsectie met meer dan vijftien advocaten, die adviseren en procederen over alle voorkomende aspecten van het vastgoedrecht. Er wordt intensief samengewerkt met onder meer de bestuursrechtelijke en ondernemingsrechtelijke collega’s.

 

Team Pieter Twaalfhoven

Pieter Twaalfhoven is meer dan 30 jaar werkzaam als advocaat en is gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht. Zijn team houdt zich bezig met omvangrijke en complexe vastgoedtransacties en adviseert en procedeert veelvuldig op het gebied van huurrecht. Pieter treedt op voor vastgoedbeleggers, makelaars en projectontwikkelaars en staat onder andere retailpartijen en hotelondernemingen bij. Tot zijn cliënten behoren onder meer de Nedstede groep, JD Sports Nederland, Corendon en Amrâth Hôtels. Kantoorbreed wordt er samengewerkt voor cliënten als Blokker en Nespresso.

Meer informatie over FORT vind je op deze pagina en hier lees je alles over onze vastgoedpraktijk.

 

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal acht jaar ervaring als specialist op het gebied van civiel vastgoedrecht, met kennis van zowel adviseren als procederen. Naast een scherp jurist en een uitstekend advocaat, ben je een stevige persoonlijkheid die zelfstandig kan werken maar ook in teamverband goed presteert. Je bent ambitieus als het gaat om de kwaliteit van je werk maar ook waar het je carrière betreft. Je gaat altijd voor het best haalbare resultaat. Je bent een prettige gesprekspartner voor cliënten en collega’s, deelt je kennis en begeleidt jongere collega’s.

 

Wat bieden wij?

FORT biedt je de mogelijkheid om verder te groeien. We helpen je bij je verdere ontwikkeling als advocaat door middel van opleiding en begeleiding bij uitdagende zaken. Daarnaast stimuleren we je commerciële groei en de opbouw van een eigen praktijk. Bij FORT is er alle ruimte om je eigen ‘stip aan de horizon’ te zetten.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Naast een marktconforme beloning, prima voorzieningen en een prachtige locatie, bieden we een fijne groep collega’s die, na hard gewerkt te hebben, graag tijd maakt om samen de behaalde resultaten en successen te vieren.

 

Interesse?

Wanneer je meer informatie wilt over de vacature, over FORT, of wanneer je eerst bij een kop koffie kennis wilt maken met Pieter Twaalfhoven, neem dan contact op met Mary Blaauw, HR-Manager via +31 (0)20-664 5111.

Je kunt ook direct solliciteren door je cv, graag voorzien van een korte motivatie, te sturen naar solliciteren@actlegal-fort.com.

Naast een aantal sollicitatiegesprekken maken een assessment, een referentiecheck en sociale media controle deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.