skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@actlegal-fort.com
advocaat stage

Vacature gevorderde advocaat-stagiair / beginnend advocaat medewerker Insolventierecht & Herstructurering

(Full time)

Fort Advocaten (‘FORT’) is een middelgroot advocatenkantoor (circa 30 advocaten, van wie 9 partners) aan het Vondelpark in Amsterdam. Onze advocaten procederen en adviseren op het gebied van vastgoedrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, bestuursrecht en arbeidsrecht. FORT kan zich meten met de grote kantoren op de Zuidas, maar met de voordelen die het werken voor een middelgroot kantoor met zich meebrengt.

FORT vormt de Nederlandse tak van act legal, een groeiende alliantie van zelfstandige middelgrote kantoren in negen Europese landen, waar we intensief mee samenwerken. Dit maakt FORT het enige middelgrote kantoor met een internationale footprint.

FORT treedt op voor zowel grote (internationale) partijen als voor MKB-ers Daarom kunnen we beginnende advocaten een gevarieerd pakket aan werk bieden, waarbij je al snel verantwoordelijk kan zijn voor een dossier of in een groot team werkt aan spraakmakende zaken.

FORT’s sectie Insolventierecht & Herstructurering bestaat uit een gerenommeerde curatorenpraktijk en een bloeiende herstructureringspraktijk. Binnen het team werken gespecialiseerde mensen, die scherp juridisch analyseren en adviseren maar tegelijkertijd pragmatisch genoeg zijn om tot een oplossing te komen. Mede door de internationalisering en de aankomende wetgeving zoals WHOA, zien wij onze praktijk groeien. Zo is FORT is mede-initiatiefnemer van het WHOA kennisplatform www.WBRT.nl. In verband met deze groei zijn we op zoek naar een gevorderd advocaat stagiair of beginnend advocaat medewerker.

Wie wij zoeken
De gevorderde advocaat stagiair of beginnend advocaat medewerker die wij zoeken is analytisch sterk, gedreven, heeft cijfermatig inzicht en staat stevig in zijn schoenen. Een teamplayer, die in staat is om zelfstandig te werken. Onze ideale kandidaat heeft het in zich om zowel een uitstekende advocaat, als een bevlogen curator te zijn.

Om je staande te houden tegenover de vele bij een faillissement betrokken partijen, is het belangrijk dat je over goede sociale vaardigheden beschikt. Verder is goede kennis van de Engelse taal een vereiste.

Wat biedt FORT?
Allereerst: een veelzijdige, spannende en uitdagende baan op een topkantoor aan het Vondelpark in Amsterdam. Met ca. 45 collega’s, een goede, informele sfeer en mooie klanten om voor te werken.

FORT is een ideaal kantoor voor startende advocaten. Wij besteden veel aandacht aan je ontwikkeling en kennis. Met een boeiend en breed opleidings- en coachings-programma, waarin zowel je beroepsinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling aan bod komt, leiden we je op tot een gespecialiseerde topjurist. Daarnaast bieden we je de kans om curator te worden.

Vanaf het begin draai je volledig mee binnen ons team,  waarbij je direct bij verschillende zaken betrokken wordt en met onze andere secties gaat samenwerken. Hierbij geven wij je de ruimte om je rol zelf in te vullen.

Interesse?
Ben je 1-4 jaar advocaat, toe aan een volgende stap en wil je een goede begeleiding, snel zelfstandig zaken doen en contact met cliënten onderhouden? Dan is FORT op zoek naar jou.

Stuur je sollicitatiebrief met je motivatie, je CV, cijferlijsten en stage- of interne beoordelingen naar solliciteren@actlegal-fort.com of kom eerst langs voor een kop koffie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Derk van Geel (partner) op telefoonnummer 020-6645 111.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.