skip to Main Content
act legal covers all major European business centres
AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw
Meet us at actlegal.com

Vacature junior medewerker ondernemingsrecht

Vacature junior advocaat-medewerker ondernemingsrecht

 

Voor onze sectie Corporate & Commercial Litigation zijn wij op zoek naar een procesadvocaat (m/v).

Ben jij een gedreven advocaat met kennis en ervaring op het gebied van het procesrecht en het ondernemingsrecht? Heb jij vier jaar ervaring, ben je een teamspeler en wil jij meebouwen aan een gespecialiseerd en ambitieus middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam?

Dan hebben wij een interessante positie voor jou.

Bij act FORT zijn we gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht, en alles wat daarmee samenhangt. Wij hebben jarenlange ervaring in onder meer de vastgoed-, retail- en hotels & leisure branche. act FORT is een middelgroot kantoor waar in totaal 60 mensen werkzaam zijn, onder wie ca. 35 advocaten.

act FORT treedt op voor zowel grote (internationale) partijen als voor het (grotere) MKB. Daarom kunnen we advocaten een gevarieerd pakket aan werk bieden, waarbij je verantwoordelijk bent voor een dossier of in een team werkt aan soms spraakmakende zaken.

act FORT vormt de Nederlandse tak van act legal, een groeiende alliantie van zelfstandige middelgrote kantoren in negen Europese landen, waarmee we intensief samenwerken.

De sectie Corporate & Commercial Litigation staat onder leiding van Berth Brouwer. De advocaten van de sectie houden zich bezig met het beslechten en voorkomen van conflicten binnen en tussen ondernemingen en samenwerkingsverbanden. Te denken valt aan (dreigende) conflicten tussen aandeelhouders, bestuurders, certificaathouders of andere stakeholders van een onderneming, overnamegeschillen of aan de ontvlechting van samenwerkingen. Daarnaast worden ook contractuele geschillen behandeld. De sectie adviseert en procedeert voor cliënten met wie soms langdurige relaties bestaan. In het team is ruimte voor een junior advocaat-medewerker.

Wie zoeken wij?

Je hebt je de afgelopen jaren beziggehouden met adviseren en procederen, bij voorkeur op het gebied van het ondernemingsrecht. Je hebt goede analytische vermogens en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt oog voor de wensen en behoeften van de cliënt en werkt steeds oplossingsgericht. Je hebt bovenal plezier in je vak.

Voor collega’s ben je een open en prettig persoon. Je kunt goed in teamverband samenwerken. Je bent ambitieus als het gaat om de kwaliteit van je werk en je wilt bijdragen aan de professionele en commerciële ontwikkeling van het kantoor. Je gaat altijd voor het best haalbare resultaat.

Wat bieden wij?

act FORT biedt je de mogelijkheid om verder te groeien, zowel in je persoonlijke ontwikkeling als in je professionele vaardigheden. Wij stimuleren dat je een specialisatieopleiding (Grotius) gaat volgen. Daarnaast geven wij ruimte voor opbouw van je eigen praktijk op termijn. Bij act FORT is er alle kans om je eigen ‘stip aan de horizon’ te zetten.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Naast een marktconforme beloning, prima voorzieningen en een prachtige locatie, bieden we een fijne groep collega’s die een hecht team vormt en naast hard werken ook leuke dingen met elkaar doet.

Wekt dit je belangstelling en past het aanbod bij jouw ambities?

Of wil je eerst meer informatie over act FORT en deze uitdagende vacature tijdens een gesprekje op kantoor met Berth Brouwer, neem dan contact op met onze HR-manager:

HR manager Mary BlaauwMary Blaauw
HR Manager act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111
+31 (0)6 41 32 73 41

De sollicitatieprocedure

Er zijn twee rondes sollicitatiegesprekken: met de partner en HR, en een tweede met andere partners en collega’s. Een assessment is onderdeel van deze procedure. Hierna volgt, bij wederzijdse belangstelling, het aanbodgesprek.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.