Ga naar hoofdinhoud
act legal covers all major European business centres: AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw

Vacature medewerker ‘smart documents’

Vacature medewerker ‘smart documents’
(gemiddeld 8 uur per week)

 

We zijn op zoek naar een slimme denker; iemand die het een uitdaging vindt om processen te optimaliseren en beseft dat wat je aan de voorkant doet, consequenties heeft voor het eindresultaat.

We roepen jou op om te solliciteren naar de functie van medewerker ‘smart documents’.

act Fort Advocaten is een advocatenkantoor aan het Vondelpark in Amsterdam, gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Bij act FORT werken ca. 60 mensen, waarvan ruim 30 advocaten.

Voor het efficiënter samenstellen van documenten (bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten of koopcontracten) maken wij gebruik van SmartBuilder. Aan de basis van deze tool liggen modellen (in Word), waarbij, op basis van antwoorden op vragen , tekstfragmenten worden ingevoegd.

Voor het maken van deze modellen zijn wij per eind augustus op zoek naar een werkstudent voor gemiddeld 8 uur per week die ons helpt het werkproces van onze advocaten te vergemakkelijkn en versnellen. De werkuren zijn in overleg flexibel in te vullen.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Je hebt een beta achtergrond of -denkwijze;
  • Je bent gemiddeld 8 uur per week beschikbaar;
  • Juridische kennis is geen vereiste;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden mondeling en schriftelijk, in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent accuraat en werkt gestructureerd;
  • Je bent een gezellige en enthousiaste collega.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, bieden we je een interessant project om aan te werken, flexibiliteit en een leuke groep collega’s.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Maurits Schellekens, HR Manager via 020-664 5111 of (0)6-150 009 94. Hij kan je meer vertellen over de functie en over act FORT.

Je kunt ook direct solliciteren door je cv, voorzien van een korte motivatie te sturen naar solliciteren@actlegal-fort.com.

Maurits Schellekens
HR Manager act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111
+31 (0)6-150 009 94

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.