skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@actlegal-fort.com

Vacature parttime HR Manager (3 dagen)

Fort Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor (circa 30 advocaten, van wie 9 partners) in Amsterdam. Onze advocaten procederen en adviseren op het gebied van vastgoedrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, bestuursrecht en arbeidsrecht. Onze secties hebben elk een eigen aandachtsgebied, maar werken ook veelvuldig samen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, net als resultaatgerichtheid en een no-nonsense aanpak. De lijnen zijn kort, de sfeer is open en informeel en gericht op teamwork voor een zo goed mogelijk resultaat voor onze nationale en internationale cliënten.

Het beleid is erop gericht om onze huidige medewerkers te motiveren en aan ons te binden en om nieuw talent aan te trekken.

Functie

De HR Manager faciliteert het primaire proces op het HR-vakgebied (inclusief recruitment). De HR Manager is verantwoordelijk voor de totstandkoming van het strategisch personeelsbeleid door in overleg met het bestuur en de kantoordirecteur met beleidsvoorstellen te komen. Daarnaast ben je in deze zelfstandige functie tevens verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR-beleid. Belangrijke aandachtsgebieden daarbij zijn de personeelsopleiding en ontwikkeling, personeelsbezetting en recruitment en het arbeidsvoorwaardenbeleid.

 Wie zoeken wij?

Wij zoeken een medewerker met een stevige persoonlijkheid met humor en relativeringsvermogen. Je hebt een proactieve instelling en een hands on mentaliteit. Je kunt goed plannen en organiseren: het zelfstandig oppakken en afronden van meerdere projecten tegelijkertijd gaat je goed af. Je bent communicatief sterk (in woord en geschrift) en je werkwijze kenmerkt zich door flexibiliteit, zelfstandigheid en vasthoudendheid.

 De kandidaat die wij zoeken heeft:

  • Een afgeronde HBO HRM opleiding of vergelijkbaar
  • Analytisch vermogen, gecombineerd met een praktische instelling
  • HR-ervaring in een klantgerichte organisatie van professionals (ervaring binnen de advocatuur is een pré)
  • Gerichte kennis van en een heldere visie op HR
  • Affiniteit met recruitment
  • Een goed ontwikkeld gevoel voor mensen, belangen en de verhoudingen binnen partnerorganisaties

Wat biedt FORT?

Je gaat deel uitmaken van een organisatie waarin je je snel thuis zult voelen en snel opgenomen wordt in de groep. Je komt te werken in een open en informele werksfeer, binnen een jong team in ons pand aan het Vondelpark in Amsterdam. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Interesse in deze functie?

Wil je meer weten over deze vacature of over ons kantoor? Neem dan contact op met Carolien Bonsma (kantoordirecteur) via +31 (0)20 664 51 111.

Direct solliciteren?

Solliciteer door jouw sollicitatiebrief met een goede motivatie en cv te mailen naar Carolien Bonsma via solliciteren@fortadvocaten.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.