skip to Main Content
act legal covers all major European business centres
AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw
Meet us at actlegal.com

Vacature Repro Medewerker

Vacature Repro Medewerker

 

31 december 2021

Werk je al als Repro Medewerker en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Repro Medewerker worden? Als je vier of vijf dagen (26-37,5 uur) per week beschikbaar bent, nodigen wij je uit om te solliciteren bij act Fort Advocaten te Amsterdam.

Je bent van harte welkom in ons team als jij het best tot je recht komt in een dynamische omgeving, waar het werktempo hoog is. Daarnaast ben je nauwkeurig, servicegericht en lever je je werk graag perfect af. Jouw handelsmerk is een proactieve en klantvriendelijke instelling.

Bij act Fort Advocaten (“act FORT”) zijn we gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht, en alles wat daarmee samenhangt. Wij hebben jarenlange ervaring in onder meer de vastgoed-, retail- en hotels & leisure branche.

act FORT is een middelgroot kantoor waar in totaal 60 mensen werkzaam zijn, onder wie 35 advocaten.

Wie zoeken wij?

Als Repro Medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele print- en kopieerproces binnen kantoor van voorbereiding tot afwerking. Je ondersteunt en werkt nauw samen met het secretariaat.

Je houdt je bezig met het printen van stukken die via de mail binnenkomen, het printen van documenten uit digitale datarooms, het kopiëren van (proces)stukken, het kopiëren van meerdere sets en het scannen van in- en uitgaande post. Je draagt zorg voor een goede afwerking van het print- en kopieerwerk en levert het verzendklaar af. Daarnaast ondersteun je bij het archiveren van dossiers: je verzamelt de dossiers en zorgt dat de dossiers opgeschoond naar het archief gaan.

Voor de collega’s ben je een prettige persoonlijkheid die graag meedenkt en efficiënt werkt. Je werkt zelfstandig en nauwkeurig, ook onder tijdsdruk.

Kennis en ervaring

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
  • MBO werk- en denkniveau; en
  • Goede beheersing van Microsoft Office.

Wat bieden wij?

act FORT biedt je de mogelijkheid om verder te groeien in je functie.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Naast een marktconforme beloning, prima voorzieningen en een prachtige kantoorlocatie, bieden we leuke collega’s die een hecht team vormen en zo nu en dan ook de ontspanning met elkaar zoekt.

Wekt dit je belangstelling en ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan?

Neem dan contact op met onze HR manager Mary Blaauw. Zij kan je meer informatie verschaffen over act FORT en deze leuke functie.

Je kunt ook direct solliciteren door je cv, voorzien van een korte motivatie, vóór 14 januari 2022 te sturen naar solliciteren@actlegal-fort.com.

HR manager Mary BlaauwMary Blaauw
HR Manager act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111
+31 (0)6 41 32 73 41

De sollicitatieprocedure

Er zijn twee rondes sollicitatiegesprekken met HR, de kantoordirecteur en je toekomstige collega’s. Hierna volgt, bij wederzijdse belangstelling, het aanbodgesprek.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.