skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@actlegal-fort.com

Vacature senior advocaat-medewerker Insolventierecht & Herstructurering

(Full time)

Fort Advocaten (‘FORT’) is een middelgroot advocatenkantoor (circa 30 advocaten, van wie 9 partners) aan het Vondelpark in Amsterdam. Onze advocaten procederen en adviseren op het gebied van vastgoedrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, bestuursrecht en arbeidsrecht. FORT kan zich meten met de grote kantoren op de Zuidas, maar met de voordelen die het werken voor een middelgroot kantoor met zich meebrengt. FORT treedt op voor zowel grote (internationale) partijen als voor MKB-ers.

FORT’s sectie Insolventierecht & Herstructurering bestaat uit een gerenommeerde curatorenpraktijk en een bloeiende herstructureringspraktijk. Binnen het team werken gespecialiseerde mensen, die scherp juridisch analyseren en adviseren maar tegelijkertijd pragmatisch genoeg zijn voor een oplossing.

Mede door de internationalisering en de aankomende wetgeving zoals WHOA, zien wij onze praktijk groeien. Zo is FORT is mede-initiatiefnemer van het WHOA kennisplatform www.WBRT.nl. In verband met deze groei zijn we op zoek naar een senior advocaat medewerker, die onze ambities deelt.

FORT vormt de Nederlandse tak van act legal, een groeiende alliantie van zelfstandige middelgrote kantoren in negen Europese landen, waar we intensief mee samenwerken. Dit maakt FORT het enige middelgrote kantoor met een internationale footprint.

Wie wij zoeken
Wij zoeken een collega die analytisch sterk is, gedreven, cijfermatig inzicht heeft en zelfstandig kan werken, maar ook een teamplayer is. De ideale kandidaat heeft het in zich om zowel een uitstekende advocaat, als een bevlogen curator te zijn, die zelfstandig uitdagende (internationale) dossiers zal behandelen en aangesteld zal worden als curator. Verder speel je van tijd tot tijd een belangrijke rol in grote, spraakmakende projecten.

Wij vragen een (bij voorkeur afgeronde) specialisatieopleiding Grotius/INSOLAD of Grotius Financiering & Zekerheden.

Om je staande te houden tegenover de vele bij een faillissement betrokken partijen, beschik je over goede sociale vaardigheden. Goede kennis van de Engelse taal is eveneens vereist.

Wat biedt FORT?
Allereerst: een veelzijdige, spannende en uitdagende baan op een topkantoor aan het Vondelpark in Amsterdam. Met ca. 45 collega’s, een goede, informele sfeer en mooie klanten om voor te werken.

FORT is een ideaal kantoor voor ambitieuze advocaten. Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling en kennis van onze advocaten. Daarom organiseren wij regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis. Verder bieden we je de kans om een eigen praktijk op te bouwen en geplaatst te worden als curator op lijst twee.

Interesse?
Ben je ambitieus en toe aan een volgende stap? Dan is FORT op zoek naar jou.

Stuur je sollicitatiebrief met je motivatie, je CV, cijferlijsten en stage- of interne beoordelingen naar solliciteren@actlegal-fort.com of kom eerst langs voor een kop koffie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Derk van Geel (partner) op telefoonnummer 020-6645 111.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.