Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Vacature senior advocaat-medewerker Insolventierecht & Herstructurering (fulltime)

Vacature Senior advocaat-medewerker Insolventierecht & Herstructurering (Lijst 2)

 

Ben jij de senior advocaat-medewerker die door het vuur gaat voor onze cliënten? Dat is waar wij bij act Fort Advocaten voor staan. act FORT helpt haar cliënten bij het nemen van de beste beslissingen bij juridische en strategische vraagstukken.

act FORT is gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht en de rechtsgebieden die daarmee samenhangen. Wij hebben een stevige positie in onder meer de vastgoed-, retail- en hotels & leisure branche.

De sectie Insolventierecht & Herstructurering van act FORT heeft een bloeiende advies-, proces- en curatorenpraktijk. Daardoor leren de advocaten alle kanten van het vakgebied te beheersen. De sectie bestaat uit een goed en gedreven team van specialisten die scherp juridisch analyseren en adviseren, maar tegelijkertijd pragmatisch genoeg zijn voor een echte oplossing. In het team is nu een plek beschikbaar als advocaat én curator voor Lijst 2 in Amsterdam.

act FORT maakt onderdeel uit van act legal, een groeiend Europees advocatenkantoor met kantoren in 11 landen.

Juist door onze specialisaties en internationale footprint hebben wij veel kennis en ervaring in huis waar jij als senior advocaat-medewerker je voordeel mee kunt doen!

Wie zoeken wij?

act FORT zoekt een senior advocaat-medewerker Insolventierecht & Herstructurering die ook curator is geschikt voor Lijst 2 in Amsterdam. We zoeken iemand die analytisch sterk en gedreven is en cijfermatig inzicht heeft. Een collega die de combinatie van advocatuur en curatorschap leuk vindt. Iemand die zelfstandig kan werken, maar daarnaast een teamplayer is, die goed is in het begeleiden van jonge advocaten.

De ideale kandidaat heeft het in zich om zowel een uitstekende advocaat als een bevlogen curator te zijn, die zelfstandig uitdagende (internationale) dossiers kan behandelen. Verder speel je van tijd tot tijd een belangrijke rol in grote, spraakmakende projecten.

Wij vragen een (bij voorkeur afgeronde) specialisatieopleiding Grotius/INSOLAD of Grotius Financiering & Zekerheden.

Om je staande te houden tegenover de vele bij een faillissement betrokken partijen, ben je slagvaardig en beschik je over goede sociale vaardigheden. Goede kennis van de Engelse taal is eveneens vereist.

Wat bieden wij?

Allereerst: een veelzijdige, spannende en uitdagende baan in ons (nieuwe) prachtige kantoor aan het Museumplein in Amsterdam. Een pand waar wij onze ambitie om als kantoor verder te groeien kunnen realiseren, met ca. 55 collega’s, een goede, informele sfeer en mooie klanten om voor te werken.

act FORT is een ideaal kantoor voor ambitieuze advocaten. Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling en kennis van onze advocaten. Daarom organiseren wij regelmatig interne- en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis. Verder bieden wij je de kans om een eigen praktijk op te bouwen en is op termijn toetreding tot de partnergroep mogelijk. Daarnaast zal je als curator gelijk instromen in lijst 2 van arrondissement Amsterdam.

Het team waarin jij gaat werken, bestaat uit twee partners, een advocaat medewerker, een advocaat-stagiair en twee faillissementsmedewerkers. Vier van de advocaten worden als curator aangesteld.

Je collega’s zijn veelal jonge advocaten die ook naast het werk geregeld met elkaar afspreken.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, biedt act FORT allerlei extra’s zoals de wekelijkse bootcamp, jaarlijkse ski-reis, kantoorborrels, sectie- en kantooruitjes.

Wekt dit je belangstelling en past het aanbod bij jouw ambities?

Stuur een e-mail voorzien van je motivatie, cv, cijferlijst(en) en stagebeoordeling(en) naar Head of People & Culture Maurits Schellekens via solliciteren@actlegal-fort.com.

Als je eerst meer informatie wilt over act FORT en deze uitdagende vacature tijdens een kop koffie bij ons op kantoor, neem dan contact op met Maurits Schellekens, telefoonnummer 020-6645 111.

Maurits Schellekens
Head of People & Culture, act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111
+31 (0)6 15000994

 

De sollicitatieprocedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes, gevolgd door een assessment en referentiecheck en daarna het aanbodgesprek.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.