skip to Main Content
act legal covers all major European business centres: AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw

Vacature senior medewerker ondernemingsrecht

Vacature senior advocaat-medewerker ondernemingsrecht

 

Voor onze sectie Corporate & Commercial Litigation bij act FORT (m/v) zijn wij op zoek naar een stevige procesadvocaat met partnerambities.

Ben jij een senior advocaat-medewerker met kennis en ervaring op het gebied van het procesrecht en het ondernemingsrecht en een uitstekende staat van dienst? Heb jij  minstens zeven jaar ervaring en wil jij meebouwen aan een gespecialiseerd en ambitieus middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam?

Dan hebben wij een interessante positie voor jou.

Bij act FORT zijn we gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht, en de rechtsgebieden die  daarmee samenhangen. Wij hebben een stevige positie in onder meer de vastgoed-, retail- en hotels & leisure branche. act FORT is een middelgroot kantoor waar in totaal 60 mensen werken, onder wie ruim 30 advocaten. act FORT maakt deel uit van act legal, een groeiende alliantie van zelfstandige middelgrote kantoren in negen Europese landen, waarmee we intensief samenwerken.

act FORT treedt op voor zowel grote (internationale) partijen als voor het (grotere) MKB. act FORT maakt het verschil door verder te kijken dan alleen juridisch advies. Door niet vóór onze klanten te werken maar samen met hen, als trusted advisor bij juridische én strategische vraagstukken.  De adviseur die met originele oplossingen komt en daar vol voor gaat. Onze cliënten waarderen onze doortastende aanpak, vindingrijkheid en gezonde dosis eigenzinnigheid. Spreekt dit je aan?

De sectie Corporate & Commercial Litigation staat onder leiding van Berth Brouwer.

Wie zoeken wij?

Je hebt je de afgelopen jaren beziggehouden met adviseren en procederen, bij voorkeur op het gebied van het ondernemingsrecht. Je hebt een goed analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt oog voor de wensen en behoeften van de cliënt en werkt steeds oplossingsgericht. Je hebt bovenal plezier in je vak, hebt een substantiële klantenkring opgebouwd en je herkent jezelf volledig in het partnership met onze cliënten.

Voor collega’s ben je een open en prettig persoon en een teamspeler. Je bent goed in het begeleiden van jongere advocaten. Je bent ambitieus als het gaat om de kwaliteit van je werk en je wilt bijdragen aan de professionele en commerciële ontwikkeling van kantoor en het beste resultaat voor onze cliënten.

Wat bieden wij?

act FORT stimuleert je om verder te groeien, zowel in je persoonlijke ontwikkeling als in je professionele vaardigheden. Daarnaast geven wij ruimte voor de uitbouw van je eigen praktijk en is op termijn toetreding tot de partnergroep mogelijk. Bij ons is er alle mogelijkheid om je eigen ‘stip aan de horizon’ te zetten.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Naast een marktconforme beloning, prima voorzieningen en een prachtige locatie, bieden we een fijne groep collega’s die een hecht team vormt en naast hard werken ook leuke dingen met elkaar doet.

Wekt dit je belangstelling en past het aanbod bij jouw ambities?

Of wil je eerst meer informatie over act FORT en deze uitdagende vacature tijdens een gesprekje op kantoor met Berth Brouwer, neem dan contact op met Mary Blaauw, HR-manager via +31 (0)6 413 27 341. Je kunt ook direct solliciteren door je cv plus cijferlijst, voorzien van je motivatie, te sturen naar solliciteren@actlegal-fort.com.

HR manager Mary BlaauwMary Blaauw
HR Manager act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111
+31 (0)6 41 32 73 41

 

De sollicitatieprocedure

Er zijn twee rondes sollicitatiegesprekken: met de partner en HR, en een tweede ronde met andere partners en collega’s, waarna, bij gunstig gevolg, het aanbodgesprek volgt. Een assessment is onderdeel van de procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.