Ga naar hoofdinhoud
act legal covers all major European business centres: AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw

Vacature advocaat-stagiair Insolventierecht & Herstructurering (fulltime)

Vacature advocaat-stagiair
Insolventierecht & Herstructurering (fulltime)

 

“Het resultaat afwachten of het bepalen”

Ben jij de advocaat-stagiair die er alles aan wil doen om de klant te helpen? Dat is waar we bij act Fort Advocaten (‘act FORT’)  voor staan, of je nu advocaat-stagiair bent, advocaat-medewerker, secretaresse, of partner. act FORT helpt haar klanten om betere beslissingen te nemen bij belangrijke strategische vraagstukken. We zijn dan ook op zoek naar een echte persoonlijkheid, die zich thuis voelt binnen de daadkrachtige, pragmatische en tikkeltje eigenzinnige act FORT cultuur.

Bij act FORT zijn we gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht, en de rechtsgebieden die daarmee samenhangen. Wij hebben een stevige positie in onder meer de vastgoed-, retail- en hotels & leisure branche.

act FORT maakt onderdeel uit van act legal, een groeiende alliantie van middelgrote advocatenkantoren voor de zakelijke markt in negen Europese landen.

Juist door onze specialisaties en de alliantie hebben wij veel kennis en ervaring in huis waar jij als advocaat-stagiair je voordeel mee kunt doen: wij leiden je op onder begeleiding van een patroon en begeleiden je zodat jouw talenten zullen floreren. Je persoonlijkheid heb je, wij doen de rest.

Wij zijn op zoek naar een advocaat-stagiair Insolventierecht & Herstructurering (fulltime)

De sectie Insolventierecht & Herstructurering van act FORT heeft een bloeiende advies-, proces- en curatorenpraktijk. Daardoor leren de advocaten alle kanten van het vakgebied te beheersen. De sectie bestaat uit een goed en gedreven team van specialisten die scherp juridisch analyseren en adviseren, maar tegelijkertijd pragmatisch genoeg zijn voor een echte oplossing. Het team waarin je gaat werken, bestaat uit twee partners, twee senior medewerker, een medewerker, een advocaat-stagiair en twee faillissementsmedewerkers. Vijf van de advocaten worden als curator aangesteld.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die analytisch sterk en gedreven is, cijfermatig inzicht heeft en zowel zelfstandig als goed in een team kan werken. Je bent sociaal vaardig, enthousiast, commercieel en slagvaardig. Goede kennis van de Engelse taal is vereist.

Wat bieden wij?

Je draait vanaf het begin volledig mee in ons team, waarbij je de ruimte krijgt om je rol zelf in te vullen. Je wordt direct bij verschillende zaken betrokken en werkt samen met onze andere secties.

Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling en kennis van onze advocaten. act FORT biedt jou als advocaat-stagiair een sterke basis met een boeiend en breed opleidingsprogramma. Naast de interne opleiding krijg je een coachingstraject met een externe coach, dus zowel je beroepsinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling komen aan bod. We hebben daarbij oog voor een goede work-life balance.

Ons kantoor ligt op een toplocatie aan het Vondelpark in Amsterdam. Je collega’s zijn veelal jonge advocaten die ook naast het werk geregeld met elkaar afspreken.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, biedt act FORT allerlei extra’s waaraan je kunt deelnemen, zoals de wekelijkse bootcamp, kantoorborrels, sectie- en kantooruitjes.

Wekt dit je belangstelling en past het aanbod bij jouw ambities?

Studeer je binnenkort af, ben je net afgestudeerd of al als advocaat-stagiair aan de slag en ben je toe aan een volgende stap?
Of wil je eerst meer informatie over act FORT en deze uitdagende vacature tijdens een kop koffie bij ons op kantoor? Neem dan contact op met Albert Jan Nederhoed, senior medewerker bij deze sectie, via telefoonnummer 020-6645 111.

Meteen solliciteren?

Stuur een e-mail voorzien van je motivatie, cv, cijferlijst(en) en stagebeoordeling(en) naar HR-manager Maurits Schellekens via solliciteren@actlegal-fort.com.

Maurits Schellekens
HR Manager act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111
+31 (0)6 15000994

 

De sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes, gevolgd door een assessment en referentiecheck en daarna het aanbodgesprek.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.