skip to Main Content
act legal covers all major European business centres
AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw
Meet us at actlegal.com

Vastgoedontwikkeling
& Transacties

Onze specialisten op het gebied van vastgoedontwikkeling en transacties begeleiden de aan- of verkoop van uw onroerend goed van begin tot eind. Regelmatig werken wij samen met collega’s van de secties Omgevingsrecht, Huurrecht en andere disciplines. Voor grote opdrachten stellen wij een team samen van gespecialiseerde advocaten en werken wij nauw samen met notarissen en/of fiscalisten. Zo bundelen wij alle benodigde kennis die nodig is voor uw zaak.

Tot onze opdrachtgevers behoren vastgoedbeleggers en -beheerders, financiers, investeerders, institutionele beleggers en overheden. Daarbij treden wij op als adviseur van koper of verkoper of als adviseur van beide partijen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Aan- en verkoop van vastgoed  ●  Appartementsrechten en Vereniging van Eigenaren  ●  Bouwcontracten (turnkey overeenkomst, aannemingsovereenkomst, samenwerkingsovereenkomst en UAV)  ●  Due diligence onderzoek  ●  Mediation  ●  Erfdienstbaarheden  ●  Erfpachtrechten  ●  Mandeligheid (gemeenschappelijke eigendom)  ●  Opstalrechten  ●  Projectontwikkeling  ●  Vastgoedbelegging

Onze specialisten in vastgoedontwikkeling & transacties