skip to Main Content
+31 (0)20 664 5111 info@actlegal-fort.com

Werken bij Fort Advocaten

Werken bij FORT betekent werken bij een ambitieus en dynamisch middelgroot advocatenkantoor aan het Vondelpark in Amsterdam. Een inspirerende en aangename werkomgeving.

Binnen ons kantoor heerst een professionele, proactieve en informele werkcultuur. Wij werken hard en bundelen onze kennis en expertise om te komen tot het beste resultaat voor onze cliënten.

Advocaat bij FORT

Bij FORT zoeken we advocaten die analytisch te werk gaan, to the point communiceren en oog hebben voor pragmatische oplossingen.

Word advocaat bij FORT

Support- en staffuncties

Onze advocaten worden ondersteund door zeer enthousiaste en ambitieuze teams, waaronder het secretariaat, de receptie en onze marketingafdeling.

Zij vormen een belangrijke schakel binnen ons kantoor met enorme verantwoordelijkheden.

Lees meer

Elke en Eva in vergadering

Advocaat-stage bij FORT

Wij willen dat jij als advocaat stagiair zo snel mogelijk volwaardig meedraait in ons team. Daarom bieden we je tijdens je advocaat stage een boeiend en breed opleidingsprogramma. Dat geeft je een sterke basis binnen het specialisme van je keuze. Hiermee kun je jouw talent al snel zelfstandig inzetten.

Lees meer

Vincent Candelaria_01 (1)

Heb je altijd al willen weten hoe het is om mee te draaien op een middelgroot advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht? Kies dan voor een student-stage bij FORT!

Lees meer

Hannah & sekar 2_CC_header 1200x600

Ervaringen van student-stagiairs

Benieuwd hoe het is om mee te draaien als student stagiair bij FORT? Al veel studenten gingen je voor en hebben beschreven hoe zij de twee maanden als student stagiair bij FORT hebben beleefd.

Lees de verslagen