Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Vacature advocaat-stagiair Ondernemingsrecht (M&A) (Harro)

Vacature advocaat-stagiair Ondernemingsrecht  (M&A)

 

Ben jij de advocaat die door het vuur gaat voor onze cliënten? Dat is waar we bij act Fort Advocaten voor staan. act FORT beslist samen met de client beter bij belangrijke strategische vraagstukken.

Bij act FORT zijn we gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht, en de rechtsgebieden die daarmee samenhangen. Wij hebben een stevige positie in onder meer de vastgoed-, retail- en hotels & leisurebranche.

act FORT maakt onderdeel uit van act legal, een groeiende alliantie met kantoren in 11 landen. Juist door onze specialisaties en de alliantie hebben wij veel kennis en ervaring in huis waar jij als advocaat-stagiaire je voordeel mee kunt doen!

Wie zoeken wij?

Wij hebben plaats voor een talentvolle en ambitieuze advocaat-stagiaire M&A. Je bent enthousiast, gedreven en beschikt daarbij over:

  • Communicatieve vaardigheden
  • Innovatieve, juridische geest
  • Scherp analytisch vermogen
  • Beheersing van de Engelse taal

Wat bieden wij?

Allereerst: een veelzijdige, spannende en uitdagende baan in ons (nieuwe) prachtige kantoor aan het Museumplein in Amsterdam. Een pand waar wij onze ambitie om als kantoor verder te groeien kunnen realiseren, met ca. 55 collega’s, een goede, informele sfeer en mooie klanten om voor te werken.

De sectie M&A van act FORT heeft een bloeiende transactiepraktijk en is gespecialiseerd in het adviseren bij  financiële en strategische) fusies en overnames, joint ventures, investeringen en gerelateerde ondernemingsrechtzaken.

Bij ons werk je in een team dat wordt aangestuurd door partner Harro Schulz. Je draait als advocaat-stagiair vanaf de eerste dag mee in het team en wordt betrokken bij het gehele transactieproces. Je ondersteunt bij het opstellen van contracten, bespreekt deze met de cliënt en voert onderhandelingen met de wederpartij. Daarnaast neem je deel aan het uitvoeren van due diligence onderzoeken om een gedetailleerd inzicht te verkrijgen in relevante juridische risico’s met betrekking tot de transactie.

act FORT biedt je de mogelijkheid om verder te groeien: in je verdere ontwikkeling als advocaat en qua persoonlijkheid. Je volgt de Beroepsopleiding van de Orde van Advocaten. Je wordt binnen kantoor opgeleid én je krijgt zelfs de mogelijkheid om van een externe coach gebruik te maken. Ook stimuleert act FORT om na het afronden van de Beroepsopleiding een specialisatiecursus te volgen.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, biedt act FORT allerlei extra’s zoals de wekelijkse bootcamp, jaarlijkse ski-reis, kantoorborrels, sectie- en kantooruitjes.

Wekt dit je belangstelling en past het aanbod bij jouw ambities?

Studeer je binnenkort af, ben je net afgestudeerd of al als advocaat-stagiair aan de slag en ben je toe aan een volgende stap?
Of wil je eerst meer informatie over act FORT en deze uitdagende vacature tijdens een kop koffie bij ons op kantoor, neem dan contact op met Maurits Schellekens, HR Manager, via telefoonnummer +31 (0)6 150 009 94.

Meteen solliciteren?

Stuur een e-mail voorzien van je motivatie, cv, cijferlijst(en) en stagebeoordeling(en) naar HR-manager Maurits Schellekens via solliciteren@actlegal-fort.com.

Maurits Schellekens
HR Manager act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111
+31 (0)6 15000994

 

De sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes, gevolgd door een assessment en referentiecheck en daarna het aanbodgesprek.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.