Ga naar hoofdinhoud
act legal covers all major European business centres: AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw

Vacature advocaat-stagiair Ondernemingsrecht (M&A)

Vacature advocaat-stagiair Ondernemingsrecht  (M&A)

 

“Je werk doen of er alles aan doen”

Ben jij de advocaat-stagiair die er alles aan wil doen om de klant te helpen? Dat is waar we bij act Fort Advocaten (‘act FORT’)  voor staan, of je nu advocaat-stagiair bent, advocaat-medewerker, secretaresse, of partner. act FORT helpt haar klanten om betere beslissingen te nemen bij belangrijke strategische vraagstukken. We zijn dan ook op zoek naar een echte persoonlijkheid, zodat je je thuis voelt binnen de daadkrachtige, pragmatische en tikkeltje eigenzinnige act FORT cultuur.

Bij act FORT zijn we gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht, en de rechtsgebieden die  daarmee samenhangen. Wij hebben een stevige positie in onder meer de vastgoed-, retail- en hotels & leisure branche.

act FORT maakt onderdeel uit van act legal, een groeiende alliantie van middelgrote advocatenkantoren voor de zakelijke markt in negen Europese landen.

Juist door onze specialisaties en de alliantie hebben wij veel kennis en ervaring in huis waar jij als advocaat-stagiair je voordeel mee kunt doen: wij leiden je op en begeleiden je zodat jouw talenten zullen floreren. Je persoonlijkheid heb je, wij doen de rest.

Wij zijn op zoek naar een advocaat-stagiair Ondernemingsrecht  

Ben je sterk geïnteresseerd in de transactiepraktijk en wil je je daarin specialiseren? Dan val je met je neus in de boter in het team onder leiding van managing partner Terry Steffens. Hij adviseert bij (financiële en strategische) fusies en overnames, joint ventures, investeringen en gerelateerde ondernemingsrechtzaken.

Wie zoeken wij?

Ben jij dat ambitieuze talent, neem je initiatief, sta je open voor feedback, ben je bovendien een  prettige, stevige persoonlijkheid en werk je graag en goed samen met je collega’s én de cliënt, dan pas jij goed in het team en zal je veel leren.

Wat bieden wij?

Bij ons werk je in een team dat wordt aangestuurd door een partner. Je draait als advocaat-stagiair vanaf dag een mee in het team en wordt bij verschillende zaken betrokken. Je werkt ook met andere teams samen. Daarnaast volg je de Beroepsopleiding.

act FORT ondersteunt jouw intellectuele ontwikkeling als advocaat. We stimuleren commerciële groei en helpen je jouw adviserende kwaliteit als professional te vormen.

Wij besteden veel aandacht aan de kennis en ontwikkeling van onze advocaten. act FORT biedt jou als advocaat-stagiair een sterke basis met een boeiend en breed opleidingsprogramma. De partner van het team is je patroon en van hem kun je veel leren. Je krijgt naast de interne opleiding een coachingstraject met een externe coach. Zowel je beroepsinhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling komen dus aan bod.

Ons kantoor ligt op een toplocatie aan het Vondelpark in Amsterdam. Je collega’s zijn veelal jonge advocaten die ook naast het werk geregeld met elkaar afspreken.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, biedt act FORT allerlei extra’s waaraan je kunt deelnemen, zoals de wekelijkse bootcamp, kantoorborrels, sectie- en kantooruitjes.

Wekt dit je belangstelling en past het aanbod bij jouw ambities?

Studeer je binnenkort af, ben je net afgestudeerd of al als advocaat-stagiair aan de slag en ben je toe aan een volgende stap?
Of wil je eerst meer informatie over act FORT en deze uitdagende vacature tijdens een kop koffie bij ons op kantoor, neem dan contact op met Maurits Schellekens, HR Manager, via telefoonnummer +31 (0)6 150 009 94.

Meteen solliciteren?

Stuur een e-mail voorzien van je motivatie, cv, cijferlijst(en) en stagebeoordeling(en) naar HR-manager Maurits Schellekens via solliciteren@actlegal-fort.com.

Maurits Schellekens
HR Manager act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111
+31 (0)6 15000994

 

De sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes, gevolgd door een assessment en referentiecheck en daarna het aanbodgesprek.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.