Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Whitepaper ‘Seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer’

Whitepaper ‘Seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer’

8 april 2022, door Muriëlle Spithoven

 

In de media hebben we al gezien hoe verstrekkend de gevolgen van een melding/beschuldiging van grensoverschrijdend gedrag kunnen zijn. Ook de rol van de werkgever wordt tegen het licht gehouden. Hoe kan je nu als werkgever zorgen voor een veilige werkomgeving en wat zijn de (wettelijke) verplichtingen die een werkgever heeft? Belangrijke vragen als het gaat om zo’n gevoelig en ingrijpend thema. Wij leggen het u graag uit in de whitepaper ‘Seksueel grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer’.

U kunt de whitepaper opvragen via onderstaand formulier.

 

Naam(Vereist)

Muriëlle Spithoven is gespecialiseerd in alle aspecten van het arbeidsrecht. Zij adviseert en procedeert o.a. over harmonisatie van arbeidsvoorwaarden en overgang van onderneming en reorganisaties. Daarnaast staat Muriëlle klanten bij met betrekking tot medezeggenschapsvraagstukken en disfunctionerende en/of zieke werknemers. Zij adviseert tevens op het gebied van (non)concurrentie, (ontslag van) statutair bestuurders en het opstellen van (arbeids- en beëindigings)overeenkomsten.