Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Branches

act FORT heeft een leidende positie in de branches Vastgoed, Retail en Hotels & Leisure.

Iedere advocaat bij act FORT is niet alleen een specialist op zijn of haar vakgebied, maar heeft daarnaast diepgaande kennis van de markt en weet wat er speelt in de business van onze cliënten. Wij zijn daarmee een adviseur die, ook ongevraagd, mee- en vooruit denkt en pragmatische oplossingen biedt.

In de retailbranche werken wij o.a. aantal (internationale) retailketens, franchisegevers en franchisenemers.
Ons vastgoedteam adviseert al ruim 20 jaar lang vastgoedbeleggers, verhuurders en huurders, projectontwikkelaars, woningcorporaties en overheden. Leisure- en hotelondernemers adviseren wij in brede zin op het gebied van vastgoedrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

Onze key branches

Vastgoed

Of het nu gaat om nieuw of bestaand vastgoed, act FORT heeft alle relevante specialisaties in huis om u te begeleiden bij ontwikkel-, beleggings-, (ver)huur-, aan- en verkooptrajecten.

Met ruim 20 jaar ervaring en uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt adviseren wij u op het gebied van due dilligence, financiering, vergunningen, contractmanagement, arbeidsrechtelijke zaken, verzekeringen, exploitatie, en alles wat er verder maar nodig is om een project te laten slagen.

Waar nodig werken we samen in multidisciplinaire teams waar onze kennis van het vastgoedrecht en ondernemingsrecht samenkomt.

act FORT is gerankt in The Legal 500 in de categorie Real Estate.

Retail

In de retailbranche is geen dag hetzelfde. De ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Geen enkele andere branche is zo dynamisch als de retailbranche.

Dat vraagt om slagvaardige advocaten die het krachtenspel binnen uw branche begrijpen en voor én met u kansen creëren en benutten.

Onze specialisten kunnen u onder andere ondersteunen bij het ontwikkelen van winkelformules, franchise gerelateerde zaken, het maken van een doorstart, bij fusies en overnames, koop-, verkoop- en huurtrajecten en bij personeels- en bestuurszaken.

act FORT is gerankt in The Legal 500 in de categorie Industry Focus – Retail.

Hotels & Leisure

De wereld van Hotels & Leisure is enerverend. Een complexe branche waarin u te maken krijgt met uiteenlopende aspecten van het recht

Wij staan u graag bij. Of het nou gaat om  de (ver)bouw van een locatie, deelneming in een initiatief, een arbeidsrechtelijke kwestie of de statuten van een nieuwe onderneming.

Met 20 jaar ervaring heeft act FORT een aanzienlijke expertise opgebouwd in deze branche. Onder meer op het gebied van fusies en overnames, vergunningen, het ontwikkelen van formules, franchise, herstructurering en koop-, verkoop- en huurtrajecten.