Ga naar hoofdinhoud

Werken bij act FORT

Advocaat bij act FORT

Advocaat zijn bij act FORT betekent veel ruimte om je vak op jouw manier uit te oefenen. Zaken behandel je zoveel mogelijk zelfstandig en je onderhoudt een intern en extern netwerk. Je analyses weet je te vertalen naar een pragmatische oplossing, die je ook klip en klaar kunt verwoorden. Van nature ben je een echte netwerker, je steekt energie in zowel interne als externe relaties. Je bent commercieel en ziet altijd mogelijkheden voor cross-selling. Je bent een echte business partner voor je cliënten.

Je beheerst je vak, leert graag van je collega’s en kan tegen kritiek. Je reflecteert op wat je doet, denkt altijd na over wat beter kan en je bent een fijn mens in de omgang met cliënten en collega’s.

Lees meer

Kayleigh in de bibliotheek

Advocaat-stage bij act FORT

Wij nemen graag ondernemende en zelfstandige starters aan die houden van een uitdaging. Wij vinden het erg belangrijk dat jij vanaf dag een laat zien dat jij initiatief neemt en proactief bent. Denken in problemen is geen optie bij act FORT. Je denkt mee en als je ziet dat iets beter kan, vertel jij dat ook. Creativiteit wordt daarbij zeer op prijs gesteld. Ook waarderen wij dat jij verantwoordelijkheid neemt en eigenaarschap toont. Tijdens jouw stageperiode ben jij voornamelijk werkzaam op een en dezelfde sectie, waarbinnen alle facetten van jouw rechtsgebied aan de orde komen. Er vindt in principe geen sectiewissel plaats.

Wij willen dat jij als advocaat-stagiair zo snel mogelijk volwaardig meedraait in ons team. Daarom bieden wij jou tijdens jouw advocaat-stage een boeiend opleidingsprogramma.

Lees meer

Supportfuncties bij act FORT

De advocaten van act FORT worden ondersteund door enthousiaste en ambitieuze professionals op het secretariaat, bij de receptie, administratie en op de marketing- en HR-afdeling.

Samen met de advocaten bepalen zij het gezicht van act FORT. De advocaten zetten daarvoor hun juridische expertise in, de ondersteuning zorgt voor de rest. Denk aan een goede website, seminars voor onze relaties, maar ook een hartelijke en correcte ontvangst, en een feilloze afhandeling van facturatie of dossierbeheer. Zo creëren wij met z’n allen een positieve ervaring voor onze cliënten.

Student-stage bij act FORT

Zit jij in het derde of vierde jaar van je (WO) rechtenstudie en wil je ervaring opdoen op een middelgroot kantoor gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht? Kom dan bij act FORT!

De student-stage bij act FORT duurt twee maanden, waarin jij volwaardig deel uitmaakt van ons kantoor. Als student-stagiair word jij direct betrokken bij dossiers en maak je kennis met alle rechtsgebieden binnen act FORT. Je loopt stage binnen het gehele kantoor. Je woont zittingen bij, schrijft adviezen, assisteert bij het voorbereiden van processtukken en verricht literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning en gezelligheid.

Lees meer

908_Header Gizem en Jurgen

Ervaringen van student-stagiairs

Klik op de foto’s voor de stageverslagen