Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Over act FORT

Wij hebben jarenlange ervaring in onder meer de branches Vastgoed, Retail en Hotels & Leisure en werken graag voor klanten die, net als wij, lef hebben en een tikkeltje eigenzinnig zijn. Wij gaan voor hen door het vuur en, waar nodig, over de grens. Wij zijn namelijk het enige middelgrote kantoor dat jou ook internationaal kan helpen met het verwezenlijken van jouw ambities. act FORT maakt namelijk deel uit van act legal, aanwezig in 12 Europese landen.

act FORT maakt deel uit van act legal, één van de toonaangevende Europese advocatenkantoren, aanwezig in 11 landen. act legal biedt, met bijna 400 advocaten, hoog kwalitatief advies tegen concurrerende tarieven.

Meer over act legal

act Legal locations

Leading Firm in The Legal 500

The Legal 500 is een gerenommeerd, onafhankelijk platform dat jaarlijks een overzicht publiceert van de waardering van advocatenkantoren wereldwijd, per land en per rechtsgebied. De waarderingen komen tot stand via interviews met cliënten van deze kantoren.

act FORT wordt vermeld in The Legal 500 als Leading Firm in de industriecategorie ‘Retail’ (2018 t/m 2023), in de categorie ‘Dispute Resolution: Commercial Litigation’ (2019 t/m 2023) en in de categorie ‘Real Estate’ (2020 t/m 2023).

The Legal 500 over act FORT

Corporate & social responsibility

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is niet alleen handelen naar een beter milieu en recyclen maar ook verantwoordelijkheid nemen jegens de samenleving en een beter Amsterdam en een betere wereld. Dat zijn wij onze cliënten, samenleving en onszelf verschuldigd. Allereerst streven wij een bedrijfscultuur na, waarbij iedere medewerker zich prettig en veilig voelt en waar talent en enthousiasme worden gestimuleerd en op de juiste wijze worden beloond.

Lees meer

Onze cliënten

Onze mensen

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van act FORT wordt gevormd door managing partner Terry Steffens, ondersteund door kantoordirecteur Carolien Bonsma (carolien.bonsma@actlegal-fort.com, +31 (0)6 230 536 20) en head of people & culture Maurits Schellekens (maurits.schellekens@actlegal-fort.com, +31 (0)6 150 009 94).