Ga naar hoofdinhoud

Over act FORT

Wij hebben jarenlange ervaring in onder meer de branches Vastgoed, Retail en Hotels & Leisure en werken graag voor klanten die, net als wij, lef hebben en een tikkeltje eigenzinnig zijn. Wij gaan voor hen door het vuur en, waar nodig, over de grens. Wij zijn namelijk het enige middelgrote kantoor dat u, dankzij onze Europese alliantie act legal, ook internationaal kan helpen met het verwezenlijken van uw ambities.

act FORT is onderdeel van act legal; een groeiende alliantie van zelfstandige, middelgrote advocatenkantoren in negen Europese landen. act legal biedt, met ruim 320 advocaten, hoog kwalitatief advies tegen concurrerende tarieven.

act FORT maakt tevens onderdeel uit van het wereldwijde netwerk Abacus.

Meer over act legal

Ontwerp zonder titel (27)

Leading Firm in The Legal 500

The Legal 500 is een gerenommeerd, onafhankelijk platform dat jaarlijks een overzicht publiceert van de waardering van advocatenkantoren wereldwijd, per land en per rechtsgebied. De waarderingen komen tot stand via interviews met cliënten van deze kantoren.

act FORT wordt vermeld in The Legal 500 als Leading Firm in de industriecategorie ‘Retail’ (2018 t/m 2022), in de categorie ‘Dispute Resolution: Commercial Litigation’ (2019 t/m 2022) en in de categorie ‘Real Estate’ (2020 t/m 2022).

The Legal 500 over act FORT

Corporate & social responsibility

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is niet alleen handelen naar een beter milieu en recyclen maar ook verantwoordelijkheid nemen jegens de samenleving en een beter Amsterdam en een betere wereld. Dat zijn wij onze cliënten, samenleving en onszelf verschuldigd. Allereerst streven wij een bedrijfscultuur na, waarbij iedere medewerker zich prettig en veilig voelt en waar talent en enthousiasme worden gestimuleerd en op de juiste wijze worden beloond.

Lees meer

Onze cliënten

Onze mensen

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van act FORT wordt gevormd door managing partners Terry Steffens en Katinka Verdurmen, ondersteund door kantoordirecteur Carolien Bonsma (carolien.bonsma@actlegal-fort.com, +31 (0)6 230 536 20).