skip to Main Content
act legal covers all major European business centres
AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw
Meet us at actlegal.com

Ondernemingsrecht

act FORT is gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht en in alle rechtsgebieden die daarmee samenhangen. Onze vastgoed- en ondernemingsrechtadvocaten werken, als de zaak erom vraagt, nauw samen, zodat wij u vanuit verschillende perspectieven kunnen adviseren.

Het team Ondernemingsrecht heeft de juiste expertise in huis om ondernemingen en ondernemers te adviseren bij fusies, overnames en reorganisaties, maar ook bij zakelijke geschillen, arbeidsrechtelijke kwesties of incassozaken. Wij begeleiden cliënten hierbij in alle fases van het traject.

Wij combineren diepgaande kennis van het ondernemingsrecht met jarenlange proceservaring om uw belangen als bestuurder, aandeelhouders, certificaathouder of investeerder/stakeholder te beschermen bij uiteenlopende (dreigende) onderlinge conflicten.

Ook treden onze advocaten regelmatig op bij insolventiezaken als adviseur van de onderneming, van schuldeisers of van de bestuurder en worden onze insolventierecht advocaten vaak benoemd als curator in faillissementen. Met doeltreffende oplossingen helpen wij u uw onderneming tot een succes te maken en zorgen wij dat de continuïteit gewaarborgd wordt. Tot onze opdrachtgevers behoren zowel nationale als internationale bedrijven en aandeelhouders, private equity, financiële instellingen en investeerders.

Waarmee kunnen wij u helpen?

 

Onze specialisten in ondernemingsrecht