Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw
Jouw loopbaan bij act FORT

Waarom kiezen voor een loopbaan bij act FORT?

Redenen genoeg! Bijvoorbeeld vanwege de mooie cliënten waar we voor werken, de interessante dossiers, de goede sfeer, de ruimte die je krijgt om jezelf te ontwikkelen en de prachtige locatie aan het Vondelpark.

In elke functie binnen ons kantoor krijg je de begeleiding die je nodig hebt en de kans om inhoudelijk en persoonlijk te groeien. Door samen te werken met je collega’s. door de cursussen en coaching die we je aanbieden en de interessante zaken waaraan je werkt.

Lees hieronder meer over de verschillende functies binnen act FORT. We hebben regelmatig vacatures, dus kom snel een keer kennismaken!

Line Office Icons

Student-stagiair

Als student-stagiair loop je twee maanden stage bij ons kantoor. Je wordt betrokken bij dossiers en je maakt kennis met alle rechtsgebieden binnen act FORT. Je woont zittingen bij, schrijft adviezen, assisteert bij het voorbereiden van processtukken en verricht literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Naast hard werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en gezelligheid.

Advocaat medewerker_2

Advocaat-stagiair

Als advocaat-stagiair word je opgeleid door je patroon binnen je sectie. Je leert werkt al snel binnen je team aan leuke zaken, wat je een een sterke basis geeft binnen jouw specialisme. Behalve inhoudelijke kennis leer je ook vaardigheden te ontwikkelen zoals efficiënt werken, delegeren, onderhandelen, persoonlijke effectiviteit en commerciële vaardigheden. Daarnaast kan je gebruikmaken van een coach, waar je met vragen of andere zaken waar je tegenaan loopt terecht kunt.

Advocaat medewerker_3

Advocaat-medewerker

Advocaat-medewerker zijn bij act FORT betekent veel ruimte om je vak op jouw manier uit te oefenen en je eigen ‘stip aan de horizon’ te zetten. Wij bieden je de mogelijkheid om verder te groeien als advocaat en als persoon. Daarnaast stimuleren we jouw commerciële groei en de opbouw van je eigen praktijk. Zaken behandel je zoveel mogelijk zelfstandig, terwijl je bouwt aan je interne- en externe netwerk. 

Support functies

Support functies

De advocaten van act FORT worden ondersteund door enthousiaste en ambitieuze professionals in het marketingteam, op het secretariaat, de administratie en bij de receptie. Samen met de advocaten bepalen zij het gezicht van act FORT. De advocaten zetten daarvoor hun juridische expertise in. De support teams zorgen voor de rest. Denk aan een goede website, seminars voor onze relaties, maar ook een hartelijke ontvangst en een feilloze afhandeling van facturatie en dossierbeheer. Zo creëren wij met z’n allen een positieve ervaring voor onze cliënten.

Grisham