Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Sascha Stavenuiter geeft workshop ‘De nieuwe Omgevingswet’

Sascha Stavenuiter geeft workshop ‘De nieuwe Omgevingswet’

Datum: 9 december 2021
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: n.t.b. (indien mogelijk bij ons op kantoor)

 

Al vanaf 2011 wordt in de politiek gesproken over de grootschalige herziening van het omgevingsrecht. Vooralsnog is het de bedoeling dat de wet op 1 juli 2022 in werking treedt. Of die datum daadwerkelijk wordt gehaald, is nog maar zeer de vraag, maar het is belangrijk om ruim voor die tijd voorbereid te zijn. Op 9 december april a.s. geeft Sascha Stavenuiter, partner omgevingsrecht, een workshop van ca. 2 uur over de nieuwe Omgevingswet en de praktische toepassing daarvan voor (ver)bouwen en ontwikkelingen.

Wilt u deze workshop bijwonen, meldt u zich dan aan via dit e-mailadres.