Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

act Fort Advocaten viert 20 jarig jubileum

act Fort Advocaten bestaat 20 jaar!

1 december 2021

 

Vandaag vieren wij ons 20 jarig jubileum. Helaas niet zo uitbundig als gehoopt, maar dat doen we alsnog zodra de situatie dat weer toestaat.

20 Jaar bestaan en succesvol zijn kan alleen samen met onze cliënten en relaties. Wij willen u daarom hartelijk danken voor uw vertrouwen en loyaliteit én voor de prettige samenwerking.

Wij kijken tevreden terug op de afgelopen 20 jaar. Daarin zijn wij uitgegroeid tot een kantoor met bijna 60 medewerkers, gespecialiseerd in het vastgoedrecht en ondernemingsrecht met een sterke reputatie in de branches vastgoed, retail en hotels & leisure.

In 2018 sloot ons kantoor zich aan bij act legal, een groeiende alliantie van middelgrote advocatenkantoren in 9 Europese markten. Deze stap maakt act FORT tot het enige middelgrote advocatenkantoor in Nederland met een internationale footprint. Begin 2021 hebben wij het voorvoegsel ‘act’ toegevoegd aan onze naam.

Wij zijn trots op wat act FORT samen met onze cliënten, relaties en medewerkers heeft bereikt en gerealiseerd: een mooie positie in de voor ons relevante markten. Wij kijken ernaar uit om die samenwerking verder uit te bouwen en onze positie in de markt te verstevigen. Wij hopen dan ook u nog lang van dienst te mogen zijn!