Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

act legal breidt uit naar Frankrijk en Bulgarije

act legal breidt uit naar Frankrijk en Bulgarije

1 juli 2023

act legal, één van de toonaangevende Europese advocatenkantoren, breidt uit met kantoren in Frankrijk en Bulgarije, waarmee zij haar expertise en aanwezigheid in Europa versterkt. act legal is nu aanwezig in 11 landen.

Per  1 juli 2023 hebben Aston Avocats in Parijs en KDBM Law in Sofia zich bij act legal aangesloten. De kantoren zullen de act legal merkidentiteit overnemen en vanaf nu verder gaan als “act Aston Avocats” en “act KDBM Law”. Met deze uitbreiding is act legal met in totaal 300 advocaten actief in Oostenrijk, Bulgarije, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Italië, Nederland, Polen, Roemenië en Slowakije.

act Fort Advocaten (“act FORT”) in Amsterdam maakt sinds 2018 deel uit van act legal. act FORT is gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht met een leidende positie in de sectoren vastgoed, retail en hotels & leisure.

Over Aston Avocats

Aston Avocats, opgericht in 2012, bestaat uit een team van flexibele en innovatieve advocaten onder leiding van Olivier Sanviti, Managing Partner van het kantoor en advocaat in zowel Parijs als Madrid. De diverse achtergronden van hun advocaten bij gerenommeerde internationale en lokale advocatenkantoren stelt act Aston Avocats in staat te adviseren in complexe transacties en geschillen in uiteenlopende sectoren.

Over KDBM Law

KDBM Law, geleid door Dimitar Kaldamukov, levert juridische diensten op topniveau in Bulgarije. Het team bestaat uit ervaren advocaten met uitgebreide expertise in verschillende praktijkgebieden. Met hun succesvolle staat van dienst en niet aflatende focus op klanttevredenheid is act KDBM Law een betrouwbare adviseur voor bedrijven die te maken krijgen met het complexe Bulgaarse juridische landschap.

Olivier Sanviti, Founding Partner van act Aston Avocats, is enthousiast over de nieuwe samenwerking: “deel uitmaken van act legal is een prachtige mijlpaal voor act Aston Avocats. Binnen act legal delen we een gemeenschappelijke en ondernemende visie en onze samenwerking zal ons helpen onze klanten nog betere juridische dienstverlening te bieden.”

Dimitar Kaldamukov, Managing Partner bij act KDBM Law, ziet de strategische voordelen van de toetreding: “deelname aan act legal biedt een uitzonderlijke kans voor act KDBM Law om ons bereik uit te breiden en onze cliënten verbeterde juridische oplossingen aan te bieden. We zijn vereerd om deel uit te maken van act legal, waardoor we onze cliënten ook internationaal naadloos kunnen ondersteunen met de krachtige support van onze act legal collega’s.”

Waardevolle toevoegingen

Sven Tischendorf, Managing Partner van act Duitsland, verwelkomt de nieuwe kantoren: “we heten act Aston Avocats en act KDBM Law van harte welkom als waardevolle toevoegingen aan de act legal familie. Hun expertise en klantgerichtheid sluiten perfect aan bij onze bestaande kantoren en versterken onze positie als betrouwbare adviseurs, met name voor multinationals en investeerders.”

act legal heeft sinds haar oprichting een zeer goede reputatie opgebouwd vanwege de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en persoonlijke en efficiënte aanpak, in combinatie met internationale expertise, sterke partnerbetrokkenheid en diepgaande kennis van lokale markten. Doel is om act legal de komende jaren verder uit te breiden naar andere continentaal Europese markten.

Ga voor meer informatie over act legal naar actlegal.com