skip to Main Content
act legal covers all major European business centres
AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw
Meet us at actlegal.com

Advocaat bij act FORT

Advocaat zijn bij act FORT betekent veel ruimte om je vak op jouw manier uit te oefenen. Zaken behandel je zoveel mogelijk zelfstandig en je onderhoudt een intern en extern netwerk. Je analyses weet je te vertalen naar een pragmatische oplossing, die je ook klip en klaar kunt verwoorden. Van nature ben je een echte netwerker, je steekt energie in zowel interne als externe relaties. Je bent commercieel en ziet altijd mogelijkheden voor cross-selling. Je bent een echte business partner voor je cliënten.

Je beheerst je vak, leert graag van je collega’s en kan tegen kritiek. Je reflecteert op wat je doet, denkt altijd na over wat beter kan en je bent een fijn mens in de omgang met cliënten en collega’s.

Je bent pro-actief en je neemt verantwoordelijkheid. Je denkt mee met de cliënt en je collega’s. Je brengt graag je kennis over op advocaat-stagiairs en draagt op die manier graag bij aan de groei van kantoor.

act FORT doet er alles aan om jou te laten excelleren door je vakinhoudelijk en in soft skills opleidingen te bieden. Na de beroepsopleiding stimuleren we medewerkers om te beginnen aan een specialisatieopleiding, bijvoorbeeld een postdoctorale Grotius-opleiding. Ook de persoonlijke begeleiding loopt door in jouw verdere loopbaan. Daarover maken we afspraken in een meerjarig loopbaan- en ontwikkelplan.

Het mes snijdt aan twee kanten: wij verwachten veel van jou en jij wordt op en top gefaciliteerd in je ontwikkeling en loopbaan. Op die manier gaan we een langdurige relatie aan.

Solliciteren

Voor meer informatie over werken bij act Fort Advocaten kun je contact opnemen met HR-manager Mary Blaauw op telefoonnummer +31 (0)20-6645111 of +31 (0)6 41 327341.

Direct solliciteren? Stuur je motivatiebrief met je cv, cijferlijsten en stageverslagen naar Mary Blaauw via solliciteren@actlegal-fort.com.

Vacatures

Op dit moment hebben we één vacature openstaan: