Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw
Calvin Hendriks

Calvin Hendriks

Student-stagiair van 1 december 2016 t/m 31 januari 2017

De samenwerking is prettig en inspirerend, als student-stagiair word je bij de zaken betrokken.

Aan het einde van mijn master privaatrecht heb ik stage gelopen bij FORT. De mensen op kantoor zijn betrokken en vriendelijk. Ik heb mij hier op mijn plek gevoeld. De samenwerking is prettig en inspirerend, als student-stagiair word je bij de zaken betrokken.

Ik wilde zoveel mogelijk leren, doen en het team zo goed mogelijk ondersteunen.
Ik heb uiteenlopende taken verricht. Naast jurisprudentieonderzoek en het opstellen van memo’s ben ik onder andere betrokken geweest bij het opstellen van processtukken, het schrijven van een sommatiebrief en het doen van onderzoek op locatie. Ik heb het geluk gehad dat ik zittingen bij verschillende instanties kon bijwonen, waaronder de Raad van State en het College voor de Rechten van de Mens.

Je hebt natuurlijk wel een idee welke rechtsgebieden je interesseren, maar doordat ik bij FORT heb kunnen zien hoe het in de praktijk functioneert, heb ik nog meer kunnen ontdekken waar mijn passie ligt.

Iedereen die nadenkt over een studentstage zou ik FORT zeker aanbevelen. Ik wil alle mensen op kantoor bedanken voor een prachtige stageperiode.

Calvin Hendriks