Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw
Daisy Greuter

Daisy Greuter

Student-stagiair van 1 augustus t/m 28 september 2018

“Bij FORT heerst een open en fijne sfeer.”

In de zomer van 2018 heb ik twee maanden stage mogen lopen bij FORT Advocaten. Na de afronding van de master privaatrecht en tijdens het schrijven van mijn scriptie voor de master arbeidsrecht leek het mij leerzaam om stage te lopen op een kantoor waarbij ik kantoorbreed zou worden ingezet om zo de verschillende facetten van het recht in de praktijk te kunnen ervaren.

De negen weken zijn voorbij gevlogen en ik heb ontzettend veel geleerd. Niet alleen het schrijven van memo’s en het doen van onderzoek, maar ook de jurisprudentiepresentaties hebben eraan bijgedragen dat ik met een voldaan gevoel mijn stage heb kunnen afsluiten.

Als student-stagiaire bij FORT wissel je tijdens je stage bijna dagelijks van plek, zodat je alle advocaten leert kennen. Op het moment dat je bij iemand op de kamer zit, leidt dit vaak tot nieuwe klussen.

Bij FORT heerst een open en fijne sfeer. Voor vragen, maar ook voor een gezellig praatje op z’n tijd staat de deur bij de advocaten altijd open. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor een wandeling na de lunch en een gezellige borrel in de tuin of de eigen kroeg op vrijdag.

Ik heb het geluk gehad dat tijdens mijn stage het jaarlijkse kantooruitje plaatsvond en ik mee mocht. In Bloemendaal aan Zee werd in verschillende teams gestreden om de eerste plaats tijdens Expeditie FORT.

Ik ben ontzettend verheugd dat mijn stage niet het einde van mijn periode bij FORT betekent, maar ik als paralegal op de sectie insolventierecht mag blijven.

Graag wil ik iedereen bij FORT bedanken en ik kan een stage zeker aanraden!

Daisy Greuter