Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw
Davita Fiszbajn

Davita Fiszbajn 

Student-stagiair van 11 oktober t/m 17 december 2021

Je woont als student-stagiair  alle vergaderingen van de verschillende secties bij en regelmatig word je gevraagd hier zelf iets te presenteren.” 

Ter aanvulling op mijn rechtenstudie, heb ik ervoor gekozen om tussen mijn bachelor en master stage te lopen in de advocatuur om zo meer praktijkervaring op te doen. act FORT sprak mij aan omdat zij een kantoorbrede stage hebben.

Op die manier kan je kennis maken met de verschillende rechtsgebieden die het kantoor rijk is en krijg je uiteenlopende opdrachten.

In mijn eerste week ben ik meteen diep in het arbeidsrecht en vastgoedrecht gedoken. Het was erg leuk om zo betrokken te worden bij eenieders werkzaamheden. De advocatuur heb ik daardoor veel beter leren kennen.

Iedereen bij act FORT is toegankelijk en vriendelijk. Je krijgt de ruimte om vragen te stellen en daarnaast nemen ze je graag mee in hun lopende zaken.

Je woont als student-stagiair  alle vergaderingen van de verschillende secties bij en regelmatig word je gevraagd hier zelf iets te presenteren. Dat gaf niet alleen een goed beeld van waar de verschillende secties wekelijks mee bezig zijn, je leert door het presenteren ook beter te spreken tijdens grote vergaderingen.

Ik ben betrokken geweest bij interessante dossiers en heb juridische memo’s geschreven en jurisprudentieonderzoek gedaan. Je krijgt alle ruimte om vragen te stellen. Ook nemen de advocaten je graag mee naar zittingen of andere besprekingen in lopende zaken.

Na de dagelijkse gezamenlijke lunch zijn wandelt iedereen altijd samen in het Vondelpark, waarbij je de kans krijgt om de advocaten gezellig een op een te spreken. Natuurlijk zijn de vrijdagmiddagborrels bij act FORT ook altijd heel gezellig! Als student-stagiair ben je bij alle activiteiten welkom.

Zo heb ik het geluk gehad om op mijn laatste stagedag het kerstfeest mee te kunnen maken! Dit was een hele leuke afsluiter van een erg leuke en leerzame stageperiode.

Ik wil iedereen bij act FORT daar graag voor bedanken!

Davita Fiszbajn