Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw
Imad el Boutabi

Imad el Boutaibi

Student-stagiair van 2 januari t/m 28 februari 2019

Als student-stagiair bij FORT ga je direct aan de slag met uiteenlopende opdrachten voor verschillende advocaten.

Na het behalen van de master privaatrecht leek het mij leerzaam om praktijkervaring op te doen bij een middelgroot kantoor om kennis te maken met verschillende rechtsgebieden. Als student-stagiair bij FORT ga je direct aan de slag met uiteenlopende opdrachten voor verschillende advocaten.

Bij FORT heerst een open sfeer. De advocaten staan open voor vragen en nemen de tijd om je nuttige feedback te geven. Er wordt hard gewerkt, maar na de gezamenlijke lunch is er tijd voor een wandeling door het Vondelpark. Op vrijdag wordt de week vaak afgesloten in het eigen café op de onderste verdieping van het kantoor.

De twee maanden zijn snel voorbijgegaan. Tijdens mijn stage heb ik mij onder andere beziggehouden met het schrijven van memo’s na jurisprudentie- en literatuuronderzoek. Ook heb ik wekelijks de sectieoverleggen bijgewoond waarin actuele artikelen en jurisprudentie behandeld worden. Daarnaast heb ik het geluk gehad om meerdere besprekingen met cliënten bij te wonen. Dit maakte mijn stage erg leuk en leerzaam.

Indien de ruimte beschikbaar is zou ik zeker kiezen voor de student-stage bij FORT. Het biedt je de kans om praktische ervaring op te doen in de advocatuur bij een uitstekend kantoor.

Ik wil het team van FORT graag bedanken voor deze leuke tijd: de (receptie-) medewerkers voor de gezellige gesprekken, de advocaten voor de goede werksfeer en de leerzame momenten en de partners voor hun professionele en opbouwende feedback.

Mirjam Davelaar en Duco van Dongen, bedankt voor de fijne begeleiding.

Ik hoop jullie in de toekomst weer eens te zien.

Imad el Boutaibi