Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw
Jay la Fontaine

Jay la Fontaine

Student-stagiair van 1 mei t/m 30 juni 2023

“Tijdens mijn stage heb ik de kans gekregen om niet alleen juridische vaardigheden, maar ook mijn soft skills  te ontwikkelen .”

De afgelopen twee maanden heb ik mijn allereerste stage mogen lopen bij Fort Advocaten. Als student-stagiair word je meteen opgenomen in het team en zodoende heb ik snel mijn eerste paar klussen voor collega’s uit kunnen voeren.

Aangezien je als student-stagiair bij act FORT meeloopt op alle verschillende secties van het kantoor, leer je in twee maanden ook veel rechtsgebieden kennen waar tijdens de studie haast geen aandacht aan wordt besteed. Door de sturing van collega’s ben je echter snel in staat om ook van opdrachten over rechtsgebieden waar je als beginnend stagiair nog helemaal geen weet van hebt, chocolade te maken.

De fijne manier van omgang die collega’s op kantoor onderling hebben en de samenwerking met mede student-stagiaires hebben ervoor gezorgd dat ik erg goede herinneringen heb aan de afgelopen twee maanden.

De binding met kantoorgenoten wordt ook in de hand gewerkt door activiteiten die buiten kantoortijden worden georganiseerd, zoals een bootcamp. Weliswaar ben ik daar de afgelopen weken niet bij geweest, maar datzelfde effect heb ik ondervonden tijdens de borrels en het afscheidsfeest van een collega.

Tijdens mijn stage heb ik de kans gekregen om niet alleen juridische vaardigheden, maar ook mijn soft skills  te ontwikkelen. Ik raad iedereen aan om een stage te lopen bij act Fort Advocaten.

Ik wil alle collega’s bedanken voor de afgelopen tijd en hopelijk tot in de toekomst!

Jay la Fontaine