Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw
Latisha Nunumete

Latisha Nunumete

Student-stagiair van 1 januari t/m 26 februari 2021

Omdat het een kantoorbrede stage is, heb ik verschillende rechtsgebieden goed leren kennen en lijkt ‘vastgoed’ mij toch interessanter dan ik had verwacht

Naast mijn master Arbeid en Onderneming aan de UvA heb ik in de maanden januari en februari 2021 stage gelopen bij FORT. Na het versturen van een welkomstmail, werd mijn inbox al snel gevuld met opdrachten. Het is fijn dat je vanaf je eerste dag al het gevoel krijgt dat je deel uitmaakt van het team. Mijn werkzaamheden bestonden onder meer uit het schrijven van memo’s en het verrichten van jurisprudentieonderzoeken. Omdat het een kantoorbrede stage is, heb ik verschillende rechtsgebieden goed leren  kennen en lijkt ‘vastgoed’ mij toch interessanter dan ik had verwacht.

Ik vond het ook interessant om mee te maken dat verschillende secties samenwerken aan complexe zaken. Zo heb ik voor een zaak zowel een arbeidsrechtelijk als een ondernemingsrechtelijk onderzoek moeten verrichten.

Door corona heb ik veel thuis gewerkt. Af en toe was ik op kantoor. Gelukkig  maakte dit mijn stage niet minder interessant! Elke week zijn er sectie overleggen en jurisprudentiebesprekingen waardoor je je toch betrokken voelt. De begeleiding van Asmara en Rein heb ik, net als de samenwerking met alle andere advocaten en medewerkers, als prettig ervaren. Wanneer ik thuis werkte, kon ik altijd wel bij iemand terecht als ik vragen had en op kantoor staan de deuren open voor een babbeltje.

De afgelopen maanden waren uitdagend en leerzaam en daarvoor wil ik graag iedereen bij FORT bedanken!

Latisha Nunumete