Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw
Luuk Admiraal

Luuk Admiraal

Student-stagiair van 1 augustus t/m 29 september 2017

De stage was een welkome bevestiging van mijn ambitie om uiteindelijk advocaat te worden.

De studentstage bij FORT was mijn debuut in de juridische praktijk. Het is goed bevallen. De sfeer op kantoor is goed en de advocaten betrekken je overal bij. Hierdoor voelde ik me nooit bezwaard om wat te vragen of te overleggen.

Regelmatig informeerden de stagebegeleiders of alles nog goed ging. Iedereen stond open voor vragen/opmerkingen waardoor je kon aangeven als er iets was. Een fijne werkwijze. Ook kon je met iedereen op informele wijze in contact te komen via de gezamenlijke lunches, wandelingen door het Vondelpark en op borrels wat voor een vlotte integratie zorgde.

Hoogtepunt voor mij was de terugrit na een zitting tijdens: in alle vrijheid twee uur met de advocaat discussiëren en brainstormen over de processtrategie. Onwijs interessant om op dat niveau on the spot input te mogen leveren.

De stage was een welkome bevestiging van mijn ambitie om uiteindelijk advocaat te worden. Het was bijzonder leerzaam. Met de opgedane praktijkervaring kan ik gerichter aan mijn studie invulling geven.

Ik wil graag iedereen bedanken voor een geweldige tijd bij FORT!

Luuk Admiraal