Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw
Naomi Gezius

Naomi Gezius

Student-stagiair Van 1 september t/m 31 oktober 2016.

De advocaten zijn stuk voor stuk vriendelijk, open, behulpzaam en geduldig.

Tijdens mijn studie heb ik bij meerdere kantoren stage gelopen en gewerkt. Echter, bij geen van die kantoren voelde ik mij meteen zo thuis en op mijn gemak als bij Fort. De advocaten zijn stuk voor stuk vriendelijk, open, behulpzaam en geduldig. Je kan altijd bij iemand terecht met je vragen.

De sfeer op kantoor is daardoor heel open en informeel. Iedereen luncht gelijktijdig en daarna is er tijd om een rondje door het park te lopen. Doordat je iedere dag met iemand anders loopt leer je iedereen (nog) beter kennen.

Bij Fort houden ze zich bezig met meerdere rechtsgebieden en doordat je door alle advocaten wordt ingeschakeld krijg je dus ook van al deze rechtsgebieden iets mee. Je doet veel literatuur-en jurisprudentieonderzoek en gaat mee naar zittingen. Aan het einde van je stage weet je daardoor nog beter wat je wel en niet leuk vindt en kan het je helpen je verdere pad uit te stippelen.

Ook heeft iedere sectie wekelijks overleg en mag je bij ieder overleg een keer een uitspraak of artikel behandelen. Hierdoor ontwikkel je ook je communicatieve vaardigheden, alhoewel je die misschien het meest ontwikkelt tijdens de vele bezoekjes die iedereen aflegt gedurende de dag. Naast hard werken was het daardoor ook vooral heel veel lachen op kantoor. Ik denk dat ze daar bij Fort een goede balans in hebben gevonden.

Tijdens mijn stage was er een afscheidsfeestje van een kantoorgenoot. Het viel me op hoe betrokken iedereen was. Het hele kantoor is weken bezig geweest met de organisatie en het verzinnen van een mooi cadeau. Bij Fort is een collega dan ook veel meer dan iemand die je iedere dag ziet op het werk en met wie je moet kunnen samenwerken.

Ik ben iedere dag met heel veel plezier naar kantoor gegaan en heb de afgelopen twee maanden met trots verteld dat ik stage liep bij Fort! Ik zal dan ook altijd met veel plezier en genegenheid aan deze tijd terugdenken. Dank daarvoor!

Naomi Gezius