Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw
Natasja Slinger

Natasja Slinger

Student-stagiair van 1 juni t/m 29 juli 2022

Je kan altijd terecht bij de advocaten en partners voor vragen en iedereen staat open voor een praatje. Dit merk je extra goed doordat je bij verschillende advocaten op de kamer zit.”

Tijdens mijn master Commerciële rechtspraktijk wilde ik graag stage lopen bij een advocatenkantoor om praktijkervaring op te doen en uit te zoeken wat voor soort kantoor en welk rechtsgebied bij mij past. Mijn voorkeur ging hierbij uit naar een middelgroot kantoor. Bij act Fort Advocaten sprak mij meteen aan dat het kantoor een ondernemingsrecht- en vastgoedrecht sectie heeft. Daarbij had ik er al een aantal borrels meegemaakt met de studievereniging Bona Fide, die erg gezellig waren.

Ik heb in de maanden juni en juli 2022 stage gelopen. Vanaf dag één voelde ik mij meteen erg welkom en volwaardig lid van het team. Na het voorstelrondje door kantoor kwamen de opdrachten binnen. Omdat een stage bij act FORT een kantoorbrede stage is, heb ik uiteenlopende vragen uitgezocht doormiddel van jurisprudentie- en/of literatuuronderzoek. Daarnaast heb ik een dagvaarding opgesteld en ben ik mee geweest naar zittingen, besprekingen en heb ik deelgenomen aan de wekelijkse jurisprudentie overleggen.

Bij act FORT heerst een gezellige en open sfeer. Je kan altijd terecht bij de advocaten en partners voor vragen en iedereen staat open voor een praatje. Dit merk je extra goed doordat je bij verschillende advocaten op de kamer zit.

Naast het inhoudelijke word je ook betrokken bij de sociale activiteiten. Zo is er na de gezamenlijke lunch altijd tijd voor een wandeling door het Vondelpark met de advocaten. Ook heb ik een aantal keer deelgenomen aan de wekelijkse bootcamp in het Vondelpark. Natuurlijk zijn de borrels/BBQ’s in de kantoortuin een echte aanrader.

De twee maanden zijn voorbij gevlogen. Ik heb tijdens de stage veel geleerd, maar ook een enorm leuke periode gehad. Daarom raad ik iedereen aan om een stage bij act FORT te lopen. Tot slot wil ik iedereen bedanken voor deze ontzettend leuke periode.

Hopelijk tot ziens!

Natasja Slinger