Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Serkan Özdemir

Student-stagiair van 1 juni t/m 31 juli 2023

“Het mooiste van alles was dat mijn aangeleverde stuk bij de zitting ook echt is gebruikt .”

In de maanden juni en juli 2023 heb ik stage gelopen bij act Fort Advocaten. Tijdens mijn stage kreeg ik de kans om te werken binnen diverse praktijkgebieden. Ik heb voor dit kantoor gekozen, omdat ik een brede praktijkervaring wilde opdoen en van een oud-stusta had gehoord dat je hier veel kan leren. Ik kan je vertellen dat diegene daar zeker gelijk in heeft gehad!

De stage stelde mij in staat om mijn interesses te ontdekken en mijn vaardigheden op verschillende terreinen te ontwikkelen. De sfeer binnen het kantoor was niet alleen professioneel, maar ook collegiaal en vriendelijk. De open communicatie tussen collega’s zorgde voor een positieve werkomgeving waarin ik me vrij voelde om vragen te stellen en om hulp te vragen.

Tijdens mijn stage heb ik meegewerkt aan diverse zaken en juridische vraagstukken. Zo heb ik enkele cliëntgesprekken bijgewoond en leerde ik hoe de advocaten juridische kwesties bespreken. Verder woonde ik een zitting bij van een zaak waaraan ik had meegewerkt. Het mooiste van alles was dat mijn aangeleverde stuk bij de zitting ook echt is gebruikt.

Het is niet alleen maar werken. Na de lunch maak je nog vaak een wandeling door het Vondelpark. Daarnaast heb je wekelijks een bootcamp en is er op de vrijdagmiddag een borrel. Op deze manier heb ik mijn collega’s nog beter leren kennen.

Al met al kan ik zeggen dat mijn stage bij act Fort Advocaten een buitengewoon leerzame en plezierige ervaring was. De combinatie van professionele begeleiding, diverse praktijkgebieden, echte zaken, en een positieve werkomgeving maakten deze stage onvergetelijk. Bedankt allemaal!

Serkan Özdemir