Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw
Zekeriye Ergin

Zekeriye Ergin

Student-stagiair van 1 april t/m 31 mei 2021

Je wordt als student-stagiair betrokken bij grote en interessante zaken.” 

In de maanden april en mei heb ik stage gelopen bij Fort Advocaten. Na het behalen van mijn master privaatrecht wilde ik graag ervaring opdoen bij FORT. Het kantoor is gelegen aan het Vondelpark en is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden.

Op mijn eerste stagedag werd ik super goed ontvangen, waardoor ik me al gauw op mijn plek voelde. Op kantoor heerst een prettige en laagdrempelige sfeer. Je wordt als student-stagiair betrokken bij grote en interessante zaken. De advocaten staan open voor vragen, zijn toegankelijk en nemen de tijd voor je.

Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het verrichten van jurisprudentie- en literatuuronderzoek, het opstellen van memo’s en concept brieven. Ik mocht mee naar een zitting met Albert Jan Nederhoed en ik woonde calls bij. Verder heb ik due diligence onderzoek verricht en heb ik processtukken beoordeeld. Wekelijks vinden er sectie- en jurisprudentieoverleggen plaats waarbij je ook een uitspraak mag presenteren. Ik kreeg een goede indruk van de advocatuur.

Bij FORT loop je een kantoorbrede studentstage. Op die manier krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen verschillende rechtsgebieden. Zo heb ik opdrachten verricht op het gebied van vastgoed-, arbeids-, ondernemings- en insolventierecht.

Tussen de middag maakten we vaak een wandeling in het Vondelpark. Daarnaast kun je iedere dinsdag meedoen met het bootcamp. Op die manier leer je iedereen nog beter kennen en blijf je fit. Ik raad iedere rechtenstudent aan om bij FORT stage te lopen. Je zult gegarandeerd een prettige en leerzame stageperiode hebben.

Ik kijk terug op een leuke en leerzame periode. Het werd mogelijk gemaakt om deels op kantoor te werken. Daar ben ik FORT dankbaar voor. De twee maanden zijn voorbij gevlogen.

Hierbij wil ik nogmaals alle medewerkers van FORT bedanken!

Zekeriye Ergin