Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Vacature receptionist(e)

Vacature receptionist(e)

 

Ben jij een representatieve, prettige persoonlijkheid die hospitality hoog in het vaandel heeft en minimaal 3 dagen per week wil werken? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren bij act Fort Advocaten (‘act FORT’) te Amsterdam als receptionist(e).

Kom jij het best tot je recht in een dynamische omgeving, waar het werktempo soms hoog is? Waar de diversiteit in de werkzaamheden groot is en waar je cliënten ontvangt, de telefoon opneemt, interne klanten helpt en te woord staat? Ben je accuraat en servicegericht? Dan ben je van harte welkom in ons team.

Bij act FORT zijn we gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht, en alles wat daarmee samenhangt. Wij hebben jarenlange ervaring in onder meer de vastgoed-, retail- en hotels & leisure branche.

act FORT maakt onderdeel uit van act Legal, een internationaal advocatenkantoor met zelfstandige kantoren in 11 Europese landen.

Wie zoeken wij?

Je werkt in een team van collega’s dat met elkaar de receptie van ons kantoor runt. Geen dag is hetzelfde: de ene dag breng je de nieuwe boeken voor de bibliotheek op orde, de volgende dag beleg je vergaderingen via teams, dan leid je nieuwe collega’s rond en tussen de middag bereid je de lunch voor en zorg je voor een heerlijke salade. Postbehandeling en telefoonaanname zijn vanzelfsprekende taken in deze functie.

Samen met je collega’s stel je prioriteiten en ondersteun je de collega’s binnen kantoor. Je bent proactief, betrokken en praktisch ingesteld, je neemt je verantwoordelijkheid voor je taken, springt tijdig in en je bent zichtbaar waar nodig.

Voor je collega’s ben je een prettige persoonlijkheid die graag meedenkt, humor heeft en efficiënt werkt. Je ziet er verzorgd en representatief uit en houdt ervan kwaliteit te leveren in alles wat je doet.

Kennis en ervaring

  • Ervaring met receptiewerkzaamheden is een pre, evenals ervaring in een dergelijke functie in de advocatuur;
  • MBO/HBO-werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het MS Office pakket;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

act FORT biedt je de mogelijkheid om verder te groeien in je functie.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, biedt act FORT allerlei extra’s waaraan je kunt deelnemen, zoals de wekelijkse bootcamp, jaarlijkse skireis, kantoorborrels, sectie- en kantooruitjes.

Wekt dit je belangstelling en past het aanbod bij jouw ambities?

Stuur een e-mail voorzien van je motivatie en cv naar HR-manager Maurits Schellekens via solliciteren@actlegal-fort.com.

Of wil je eerst meer informatie over act FORT en deze uitdagende vacature tijdens een kop koffie bij ons op kantoor, neem dan contact op met Maurits Schellekens, telefoonnummer 020-6645 111.

Maurits Schellekens
HR Manager act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111

 

 

De sollicitatieprocedure

Er vindt een sollicitatiegesprek plaats met de kantoordirecteur en HR, waarna je kennis maakt met je collega’s. Dan volgt bij een positieve uitkomst het aanbodgesprek.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.