Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Vacature senior advocaat-medewerker vastgoedrecht

Vacature senior advocaat-medewerker vastgoedrecht

 

Wij zijn op zoek naar een senior advocaat vastgoedrecht

Ben jij de specialist op het gebied van civiel vastgoedrecht met minimaal 8 jaar ervaring en ben je gewend zowel te adviseren als te procederen?
Dan hebben wij een zeer interessante positie.

act Fort Advocaten (“act FORT”), gevestigd in Amsterdam is gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht en heeft een leidende positie in de sectoren retail, vastgoed en hotels & leisure.

Vastgoedrecht is één van de pijlers van act FORT. Binnen de vastgoedsectie werken meer dan vijftien advocaten die adviseren en procederen over alle voorkomende aspecten van het vastgoedrecht. Zij werken intensief samen met onder meer de bestuursrechtelijke en ondernemingsrechtelijke collega’s.

act FORT maakt onderdeel uit van act legal, een groeiend Europees advocatenkantoor met kantoren in 11 landen.

Meer informatie over werken bij act FORT vind je op deze pagina en hier lees je alles over onze vastgoedpraktijk.

Wie zoeken wij?

Je hebt je gespecialiseerd op het gebied van civiel vastgoedrecht en je hebt een behoorlijke track record in het adviseren en procederen. Je bent een scherp jurist en een uitstekend advocaat. Voor de cliënten ben je een relatiebeheerder en je bent voortdurend op zoek naar uitbouw van jouw cliëntennetwerk. Je praktijkvoering is zorgvuldig en efficiënt; kortom, een ambitieuze ondernemer voor wie cross-selling een tweede natuur is.

Voor collega’s ben je de stevige, prettige persoonlijkheid die graag kennis deelt en een team kan aansturen. Je bent ambitieus als het gaat om de kwaliteit van je werk maar ook waar het je carrière betreft. Je gaat altijd voor het best haalbare resultaat.

Wat bieden wij?

act FORT biedt je de mogelijkheid om verder te groeien; in je verdere ontwikkeling als advocaat en in persoonlijkheid. Daarnaast stimuleren we jouw commerciële groei en de opbouw van je eigen praktijk. Bij act FORT is er alle ruimte om je eigen ‘stip aan de horizon’ te zetten.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Naast een marktconforme beloning, prima voorzieningen en een prachtige locatie, bieden we fijne collega’s die hard werken, een hecht team vormen en daarnaast graag leuke dingen met elkaar doen.

Wekt dit je belangstelling en past het aanbod bij jouw ambities?

Wil je meer informatie over act FORT en deze uitdagende vacature, neem dan contact op met onze HR-manager:

Maurits Schellekens
Head of People & Culture, act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111
+31 (0)6 15000994

 

De sollicitatieprocedure

Er zijn twee rondes sollicitatiegesprekken met HR, partners en collega’s. Vervolgens vindt er een  assessment plaats, een referentiecheck en social media controle waarna het aanbodgesprek volgt.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.