Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Vacature senior advocaat-medewerker Ondernemingsrecht (Corporate & Commercial Litigation)

Vacature senior advocaat-medewerker Ondernemingsrecht
(Corporate & Commercial Litigation)

 

Kun jij onze klanten helpen de beste beslissingen te nemen?

Ben jij de senior advocaat-medewerker die zich hierdoor meteen aangesproken voelt? Dat is namelijk waar we bij act Fort Advocaten (‘act FORT’)  voor staan, of je nu advocaat-stagiair bent, advocaat-medewerker, secretaresse, of partner. act FORT helpt haar klanten om betere beslissingen te nemen bij belangrijke strategische vraagstukken. We zijn daarom op zoek naar een echte persoonlijkheid, die zich thuis voelt binnen de daadkrachtige, pragmatische en tikkeltje eigenzinnige act FORT cultuur.

act FORT is een middelgroot kantoor, gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht, met een stevige positie in onder meer de vastgoed-, retail- en hotels & leisure branche. Bij act FORT werken in totaal 60 mensen, van wie ruim 30 advocaten.

act FORT maakt maakt deel uit van act legal, één van de toonaangevende Europese advocatenkantoren, aanwezig in 11 landen. Met de andere act legal kantoren werken wij intensief samen.

Juist door onze specialisaties en onze internationale footprint hebben wij veel kennis en ervaring in huis waar jij als senior advocaat-medewerker je voordeel mee kunt doen.

Voor onze sectie Corporate & Commercial Litigation zijn wij op zoek naar een stevige procesadvocaat die op termijn graag partner bij ons wordt

De sectie Corporate en Commercial Litigation bij act FORT adviseert bestuurders, aandeelhouders, certificaathouders en investeerders graag in een vroeg stadium over de vorm en insteek van de samenwerking. Als er toch een conflict dreigt, spant de sectie zich in om de positie van haar cliënten waar mogelijk te versterken door te schikken of te procederen als dat moet. Op deze sectie werkt de partner samen met zijn team aan de meest interessante geschillen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken allereerst iemand met senioriteit: met kennis en ervaring op het gebied van het procesrecht en het ondernemingsrecht, die klanten aan zich weet te binden, een uitstekende staat van dienst heeft én partnerambities.

Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan en hebt de ambitie om daadwerkelijk mee te bouwen aan het succes en de toekomst van ons kantoor. Je bent analytisch sterk en gedreven, je verdiept je in de belangen van de cliënt en gaat daarvoor tot het uiterste. Je werkt zelfstandig, maar ook constructief samen in een team en bent goed in het begeleiden van jonge advocaten. Daarnaast ben je sociaal vaardig, enthousiast, commercieel en slagvaardig. Goede kennis van de Engelse taal is vereist.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt alle ruimte je rol zelf in te vullen. Je wordt direct bij verschillende zaken betrokken en werkt samen met onze andere secties. Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling en kennis van onze advocaten.

Ons kantoor ligt op een toplocatie aan het Vondelpark in Amsterdam. Je collega’s zijn veelal jonge advocaten die ook naast het werk geregeld met elkaar afspreken.

act FORT stimuleert je om verder te groeien, zowel in je persoonlijke ontwikkeling als in je professionele vaardigheden. Daarnaast geven wij ruimte voor de opbouw van je eigen praktijk en is op termijn toetreding tot de partnergroep mogelijk. Bij ons is er alle mogelijkheid om je eigen ‘stip aan de horizon’ te zetten. En onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Wekt dit je belangstelling en past het aanbod bij jouw ambities?

Of wil je eerst meer informatie over act FORT en deze uitdagende vacature tijdens een gesprek op kantoor met Berth Brouwer, neem dan contact op met Maurits Schellekens, HR-manager via (0)6-150 009 94.

Meteen solliciteren?

Stuur een e-mail voorzien van je motivatie, cv, naar HR-manager Maurits Schellekens via solliciteren@actlegal-fort.com.

 

Maurits Schellekens
Head of People & Culture, act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111
+31 (0)6-15000994

 

De sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes, gevolgd door een assessment en referentiecheck en daarna het aanbodgesprek.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.