skip to Main Content
act legal covers all major European business centres
AmsterdamBratislavaBucharestBudapestFrankfurtMilanPragueViennaWarsaw
Meet us at actlegal.com

Insolventierecht &
Herstructurering

Onze specialisten van de sectie Insolventierecht & Herstructurering staan u deskundig bij als uw onderneming in moeilijkheden verkeert of als u te maken krijgt met een (dreigend) faillissement van een afnemer of leverancier.

Wij kijken samen met u wat de mogelijkheden zijn voor herstructurering of herfinanciering van uw bedrijf om een faillissement te voorkomen. Nieuwe wetgeving op dit gebied volgen wij op de voet, zodat wij geen kansen laten liggen. Verder voeren wij de onderhandelingen met de curator, de bank, de fiscus, crediteuren en alle andere betrokken partijen. Als het nodig is voeren wij voor u een procedure.

Onze specialisten adviseren en procederen over alle facetten van het faillissementsrecht en worden vaak benoemd als bewindvoerder in surseances van betaling en als curator in faillissementen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Aanbieden van een crediteurenakkoord   ●  Aanpak faillissementsfraude  ●  Analyse van risico’s voor bestuur of aandeelhouder bij faillissement   ●  Bestuurders-aansprakelijkheid  ●  Bijzonder beheer  ●  Doorstart van ondernemingen  ●  Faillissementen  ●  Herstructureren van activiteiten  ●  Herstructureren van schulden  ●  Opstellen van zekerheden  ●  Pauliana geschillen  ●  Stille bewindvoering  ●  Procedures tegen de curator  ●  Surséance van betaling  ●  Terugvorderen van eigendommen  ●  Transacties in zicht van faillissement  ●  Uitwinning van zekerheden en vestiging  ●  Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA)  ●  WHOA Informatieplatform WBRT.nl

Onze specialisten in insolventierecht & herstructurering