Skip to content
act legal covers all major European business centres: Amsterdam Bratislava Bucharest Budapest Frankfurt Madrid Milan Paris Prague Sofia Vienna Warsaw

Student-stage bij act FORT

Vacature Student-stagiair(e)

 

Zit jij in het derde of vierde jaar van je (WO) rechtenstudie en wil je ervaring opdoen op een middelgroot kantoor gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht? Kom dan bij act FORT!

De student-stage bij act FORT duurt twee maanden, waarin jij volwaardig deel uitmaakt van ons kantoor. Als student-stagiair word jij direct betrokken bij dossiers en maak je kennis met alle rechtsgebieden binnen act FORT. Je loopt stage binnen het gehele kantoor. Je woont zittingen bij, schrijft adviezen, assisteert bij het voorbereiden van processtukken en verricht literatuur- en jurisprudentieonderzoek.

Kom bij act FORT

Naast hard werken is er bij act FORT ook tijd voor ontspanning. Wij lunchen gezamenlijk met alle collega’s, lopen een rondje in het Vondelpark en aan het einde van de week sluiten wij passend af met een vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar of tuin aan het Vondelpark. Daarnaast ben jij op dinsdagavond van harte welkom bij de wekelijkse bootcamp!

Vergoeding

De vergoeding voor de studentstage bedraagt €750,- bruto per maand. De stageperiode gaat in op de eerste doordeweekse kalenderdag van de maand en eindigt op de laatste werkdag van de maand.

De procedure

Graag ontvangen we een sollicitatiebrief met cv, cijferlijsten en stageverslagen via onderstaande button. Als wij een match zien tussen jou en act FORT, nodigen wij jou uit voor een gesprek op ons kantoor. Als dit gesprek aan beide kanten bevalt maken wij de papieren in orde en ben jij officieel voor twee maanden onze act FORT-collega!

Solliciteren

Direct solliciteren? Stuur je motivatiebrief met je cv, cijferlijsten en stageverslagen naar:

Maurits Schellekens
Head of People & Culture, act Fort Advocaten
solliciteren@actlegal-fort.com
+31 (0)20-6645111
+31 (0)6 15000994

 

Voor meer informatie over stage bij act FORT kun je contact opnemen met advocaten en tevens stagebegeleiders Tom Derks, Floor van den Berg en Frank Barneveld, of met Maurits Schellekens.